Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'REZULTATI SU VIDLJIVI'

Kuščević: Ne prihvaćam kritiku predsjednice

Lovro Kuščević
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
09.11.2017.
u 10:58

"Zaista su rezultati ove Vlade vidljivi, to je vidljivo iz ovog proračuna i zaista mjesta takvoj kritici Vlade nema", kazao je Kuščević novinarima pred Banskim dvorima.

Ministar uprave Lovro Kuščević odbacio je u četvrtak kritike predsjednice Republike na račun Vlade, ustvrdivši da Vlada ima dobre rezultate, pa nema mjesta kritici.

Upitan kako komentira kritiku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na račun Vladine politike i situacije u državi, Kušćević je rekao kako je dobro da predsjednica sagledava gospodarsku situaciju i upozorava na određene stvari koje, po njezinu mišljenju, mogu biti bolje.

Drži, međutim, da njezina kritika nije bila upućena ovoj Vladi već prethodnim vladama koje nisu napravile ono što je potrebno da bi danas u državi bilo bolje.

"Zaista su rezultati ove Vlade vidljivi, to je vidljivo iz ovog proračuna i zaista mjesta takvoj kritici Vlade nema", kazao je Kuščević novinarima pred Banskim dvorima.

Na novinarsku napomenu kako je predsjednica vrlo jasno pitala - tko u ovom trenutku ne donosi odluke, a ne - tko dosad nije donosio odluke, Kušćević je ustvrdio kako je to očito "lapsus ili neko nerazumijevanje" jer sadašnja Vlada ima dobre rezultate.

"Ja ne bih prihvatio kritiku ove Vlade", poručio je ministar uprave.

Komentara 12

SI
siskic
12:00 09.11.2017.

ovaj lik je samo takva konjina. sramota ko naše novce ima na raspolaganju.

PU
Pukovnik
11:45 09.11.2017.

U čemu mjeriš uspjeh, idiote? U iseljenim? U propalim dobavljačima AGROKORA kojima godinama nije ništa plaćeno a država je to tolerirala? U pravosuđu koje otpušta ubojice? U izgubljenim međunoradnim sporovima? Začepi.

OB
ObrenM
12:33 09.11.2017.

Ja slusam samo anemicnog Pinokija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije