Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđena scena

Djevojčica pričala s mladićem, a onda im je prišla njegova ljubomorna cura...

Napadnuta djevojčica
Foto: Screenshot YouTube
1/2
14.06.2017.
u 10:59

Mladić je prišao djevojčici i upitao je može li dobiti komad sušene govedine, no to je vidjela ljubomorna djevojka koja ih je oboje napala

Djevojčica Presley Keeney (12) čekala je svoga oca da završi s kupovinom ispred trgovine u Wilkes-Barreu u Pennsylvaniji kada joj je prišao jedan mladić. Ona je grickala sušenu govedinu, a mladić ju je upitao može li on dobiti komad.

Misleći da je gladan, 12-godišnjakinja mu je da cijeli prutić govedine. No, tada je do njih došla ljutita Marlenea Uravage, 28-godišnja djevojka mladića te je prvo gurnula njega, a onda je svom snagom odgurnula i djevojčicu koja je čekala svoga oca.

Djevojčica je odmah pala na pod, a muškarac je pobjegao kao i nasilna djevojka. Otac 12-godišnjakinje vidio je iz trgovine što se dogodilo pa je brzo istrčao van.

Roditelji djevojčice slučaj su odmah prijavili policiji koja je raspisala potragu za nasilnom djevojkom, a prepoznao ju je njezin brat koji je javio majci djevojčice identitet 28-godišnjakinje.

– Mladić joj je prišao i upitao je može li dobiti komad toga što jede. Ona ima 12 godina i njezine misli su čiste, nije pomislila ništa loše, a tko bi uopće pomislio da bi mogla biti ljubomorna na 12-godišnjakinju – rekla je majka djevojčice Chere Fuller. 

Komentara 10

ZA
zagabria1
12:28 14.06.2017.

kajima konj tražiti 12godišnjakinju sušeno meso, i to na cesti. Pa nije retardiran niti je ona punoljetna

ST
Startrack
12:27 14.06.2017.

S kakvim s vecernji dolazi ovih dana ovo su cuda. Plus po USA zakonu on nema sta da flirta sa 12 godisnjim djetetom.

JU
juma
11:48 14.06.2017.

Djevojcicu treba pouciti kako se treba ponasati, kada joj prilaze ovakvi tipovi. Inace bi mogla nastradati. Ova debela grubijanka joj je mozda spasila zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije