Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks u avionu

Pijani par bez imalo srama krenuo u 'akciju' pred putnicima

seks u avionu
Foto: Screenshot YouTube
1/2
12.06.2017.
u 08:59

Mladić i djevojka bili su vidno pijani, no nitko od putnika nije mislio kako će to uistinu i učiniti

Dok druge aviokompanije neke putnike izbacuju iz zrakoplova zbog neprikladne odjeće, posadi Ryanaira očito nije previše smetalo ono što je radio jedan par na letu iz Manchestera . Putnici su bili šokirani vidjevši djevojku i mladića koji su bez imalo srama krenuli u akciju, a dio onoga što su svi vidjeli jedan je putnik zabilježio i kamerom.

Putnici su posvjedočili kako je djevojka sat vremena sjedila mladiću u krilu. Oboje su bili vidno pijani te su se mnogi šalili s njima pitajući ih treba li im prezervativ. No nitko nije mislio da će se par na kraju uistinu seksati u zrakoplovu punom putnika i posade.

– Smijali smo se, no deset minuta kasnije oni su to stvarno učinili. Izgledali su jako pijano, a i prije nego što su krenuli u akciju privlačili su mnogo pozornosti – ispričao je Kieran Williams koji je sjedio nedaleko od para.

Žena koja je sjedila pokraj mladića i djevojke posadu je zamolila da je premjeste na drugo mjesto, a nakon što su im se drugi putnici žalili na neprikladno ponašanje para, članovi posade nisu ništa poduzeli.

U Ryanairu su kazali kako istražuju slučaj te da inače ne dopuštaju takvo ponašanje u svojim zrakoplovima. 

Ključne riječi

Komentara 26

LU
lunar777
14:00 12.06.2017.

Po meni ih treba nasprejati suzavcem ispendrečiti, zavezati i ostaviti da čekaju slijetanje u nekoj rupi sa kovčezima.

Avatar krcedolac
krcedolac
14:47 12.06.2017.

"Pijani par bez imalo srama krenuo u 'akciju' pred putnicima"....novine jedva dočekale ovo objaviti....bez imalo srama...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:42 12.06.2017.

a kaj se to dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije