Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična scena

Par u trgovini privlačio pozornost kupaca: To je ponižavajuće!

djevojka na povodcu
Foto: Screenshot YouTube
1/2
13.06.2017.
u 11:51

Dok jedini misle kako je riječ o podvali, drugi smatraju kako je to samo fetiš ovoga para

Psi se vode na povodcu, ponekad čak i neki drugi kućni ljubimci, a u novije vrijeme postoje i povodci za malenu djecu. No, ono što dosad vjerojatno niste vidjeli jest povodac za ljude.

Na internetu se, naime, pojavila snimka iz jedne trgovine u Americi na kojoj muškarac svoju djevojku vodi na povodcu, dok ona na ustima ima čak i brnjicu kakvu inače nose psi.

Djevojka trgovinom hoda u bijeloj ljetnoj haljini i cipelama na visoku petu, dok je njezin dečko drži za povodac.

Žena koja ih je snimala govori kako je sigurno riječ o podvali te da ne može vjerovati da to vidi. Cijelo vrijeme hodala je za njima kako bi što bolje uhvatila par, a na kraju je zaključila kako je scena ''vrlo ponižavajuća''.

S njom su se složili i brojni korisnici YouTubea na kojem je video podijeljen, dok neki misle kako par vjerojatno uživa u tome jer im je to fetiš. 

Komentara 18

SO
sonYy
12:30 13.06.2017.

ako može svake godine biti "divan" pride onda ja ne vidim nikakav problem jer ovo je "normalnije"

KV
kvatrić
12:43 13.06.2017.

Kao što kaže sonyy, novinari se sad zgražavaju i ovo im je ponižavajuće, a prije par dana su promovirali sodomite?! Ovo dvoje kakvi god da jesu, manje su nastrani od sodomita.

ST
Startrack
13:40 13.06.2017.

A vidi vecernjeg sto je navalio bolestine prodavat za zanimljivosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije