Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera kampovi

Livljanić puštena iz istražnog zatvora, ispitani su svi svjedoci u njenom slučaju

Zatvor Bilice u Splitu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
01.12.2023.
u 16:24

Na ispitivanju u splitskom Uskoku koje je uslijedilo nakon prošlotjednog uhićenja, pretresa i prikupljanja drugih dokaza, Livljanić se branila šutnjom

Sudac istrage splitskog Županijskog suda u petak je ukinuo istražni zatvor osumnjičenici iz afere kampovi, bivšoj službenici šibensko-kninske županije, Nedi Livljanić nakon što su ispitani svi svjedoci u njenom slučaju. Livljanić iz zatvora na Bilicama izlazi na prijedlog Uskoka, nakon što je jučer na slobodu pušten osumnjičeni investitor spornog kampa na Murteru Zoran Pripuz

Očekuje se i prijedlog za ukidanje istražnog zatvora za pritvorenog Darija Filipija, kojemu je Livljanić po tvrdnjama Uskoka također pogodovala.

Bivša službenica Livljanić osumnjičena je za izdavanje nezakonitih rješenja za kampove na što su je poticali Pripuz i Filipi kako bi im se omogućilo pružanje ugostiteljskih usluga u ilegalnim kampovima na Murteru.

VEZANI ČLANCI:

Poduzetnici prema sumnjama Uskoka nisu ispunjavali uvjete niti su imali dokumentaciju za pružanje usluga. 

Istragom su obuhvaćeni i Boris Kulušić te Eduard Maržić, no za njih tužiteljstvo nije tražilo istražni zatvor. 

Na ispitivanju u splitskom Uskoku koje je uslijedilo nakon prošlotjednog uhićenja, pretresa i prikupljanja drugih dokaza, Livljanić se branila šutnjom dok su ostali negirali krivnju.

VIDEO Pogledajte što je Pripuz napravio od uvale na Murteru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije