Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martinje

Lički rekorder skrivio nesreću pod utjecajem 2,39 promila alkohola

policija
Arhiva VL
15.11.2010.
u 13:02

Pijani 42-godišnjak skrivio je prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene

Najveću koncentraciju alkohola u krvi policijski službenici PU ličko-senjske tijekom Martinja izmjerili su 42-godišnjem Otočaninu. On je u petak pod utjecajem 2,39 promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću u Čovićima u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe.

Tijekom provođenja preventivno-represivne akcije u povodu obilježavanja Martinja, kontrolirana su 294 vozača od kojih je samo njih osam upravljalo vozilom pod utjecajem alkohola.

Utvrđeno je i 187 prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama od kojih je većina vozača, njih 106, kažnjeno zbog prekoračenja brzine.

Evidentirano je devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teške, a četiri osobe lakše tjelesne ozljede, izvijestila je lička policija.
 

Komentara 1

AK
akil
22:08 15.11.2010.

Eto i naše Like na listi rekordera.Poznajem momka,i mogu reći da je bio umjereno pijan,jer kako on zna biti,to dreger nemože izmjeriti.Nije čuditi jer martinje nije samo za krštenje mošta,u Lici se krsti nova rakija koje je ove godine bilo ohoho.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije