Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTENI KAMENOLOM

Ležao dva dana slomljene kralježnice u provaliji, spasio ga prolaznik

kamenolom
Foto: ilustracija
13.03.2015.
u 12:57

Policiji je dao iskaz da je u trenutku pada išao pogledati u provaliju, te da se u tom trenutku pod njim odlomio kamen

U zadarskoj Općoj bolnici hospitaliziran je 33-godišnjak koji je pao u napuštenom kamenolomu s visine od desetak metara i kojeg je spasio slučajni prolaznik dva dana nakon što se 33-godišnjaku odlomio kamen pod nogama u kamenolomu.

Taj je 33-godišnjak dva dana ležao u provaliji s teškim ozljedama odnosno prijelomom kralježnice, a iako je policija u dva navrata obavljala razgovor s unesrećenim o ovom događaju koji se zbio krajem prošlog mjeseca, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

On je policiji, kako doznajemo, dao iskaz da je u trenutku pada išao pogledati u provaliju te da se u tom trenutku pod njim odlomio kamen.

>> Autom sletio u 60-metara duboku provaliju i zadobio – lakše ozljede!

>> Mađari autom sletjeli u provaliju kod Ploča

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije