Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOGAO JE PRENJETI EBOLU'

Lagao carinicima da nosi osušenu ribu, kada su otvorili prtljagu imali su što vidjeti

Pixabay
12.02.2024.
u 12:12

U laži ga je uhvatio pas američke carinske i granične službe, a u kovčegu su mu pronašli četiri mumificirana tijela majmuna

Na carini tvrdio kako u koferu nosi osušenu ribu, no razotkrio ga je pas američke carinske i granične službe. Putnik koji je doletio iz Demokratske Republike Kongo u Ameriku je pokušao prokrijumčariti osušena tijela majmuna.

Tijekom carinske kontrole je prijavio kako u kovčezima nosi osušenu ribu, ali su ga uhvatili u laži. Psi su nanjušili nešto sumnjivo pa su carinici zračne luke Boston Logan zaustavili putnika te pronašli četiri mumificirana tijela majmuna, piše Associated Press

Putnik je zatim carini rekao kako je majmune donio za "osobnu upotrebu". Međutim, prema američkoj agenciji, sirovo ili minimalno obrađeno meso divljih životinja je zabranjeno unositi u SAD radi mogućnosti širenja bolesti.

FOTO/VIDEO Papu je nazivao 'imbecilom' i vrijeđao, a sada ga s osmjehom zagrlio

1/14

Julio Caravia, direktor lokalne luke za carinsku i graničnu zaštitu, rekao je kako su potencijalne opasnosti od unošenja mesa divljih životinja u SAD velike. "Meso divljači može sadržavati klice koje mogu uzrokovati bolest, uključujući virus ebole", dodao je.

POVEZANI ČLANCI:

Četiri kilograma majmunskog mesa je uništeno, a protiv putnika nije podignuta optužnica. 

VIDEO Strastveni poljubac o kojem bruji cijeli svijet: Taylor Swift i Travis oduševili obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kruti111
12:42 12.02.2024.

'prenjeti'??? Alo hartijo, imal' itko bre pismen kod vas?!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije