Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantična priča

Odlučila je flertati s muškarcem u avionu, pa ju njegov odgovor iznenadio: 'Nisam mogla vjerovati'

TikTok
07.02.2024.
u 15:30

Hrabra djevojka htjela je probati bez obzira na ishod

Odvažna putnica u avionu postala je viralna na TikToku prije par mjeseci nakon što je otkrila da je svoj telefonski broj stavila na ubrus i dala ga "slatkom" putniku na nedavnom letu - prije nego što je potaknuo razgovor, piše NY Post

Naime, žena imena Natalie, prenijela romantičnu priču u isječku koji je prikupio više od 3 milijuna pregleda. Viralni video prikazuje djevojku iz San Diega kako sjedi u avionu nakon što je primijetila muškarca kako sjedi u redu ispred nje.

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase 😅 #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

"Stvarno sladak dečko sjedi ispred mene na mom letu", napisala je Natalie. "Odlučila sam probati poduzeti nešto." "Ako si singl/zainteresiran, pošalji mi poruku nekad", napisala je hrabra djevojka. No, na njezino iznenađenje, dečko se zatim okrenuo i predstavio joj se. 

Sat vremena nakon što su sletjeli, Natalie je dobila poruku koja je glasila: "Hej, Natalie, drago mi je da smo se upoznali. Da, slobodan sam i zainteresiran."  Njezina priča brzo je postala viralna, a uskoro je podijelila i novi video u kojem je objasnila što se nakon toga dogodilo.

Natalie je otkrila da su otišli na spoj, koji je, kako kaže, prošao "prilično dobro". Natalie je otkrila da dečko živi na samo 20 minuta udaljenosti od njezine kuće te su dogovorili novi spoj.  Nažalost, veza se ipak nije nastavila, ali Natalie nikada nije otkrila detalje. 

 Djevojka je mrzila hrkanje svog dečka dok nije na tome zaradila: 'Postao je zvijezda!'

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
09:33 08.02.2024.

nista od veze

EK
ekoeko11
07:42 08.02.2024.

How yes no. Dobro da nitko nije skužio da je ovo rekalma za avioprijevozničku tvrtku Southways ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije