Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kvaliteta Vindija nagrađena svjetskim odličjima i povjerenjem potrošača

Vindija
29.03.2024.
u 12:59

Kontinuiranom posvećenošću vrhunskoj kvaliteti, inovacijama i održivosti tijekom 65 godina, Vindija je postala istinskim predvodnikom domaće prehrambene industrije. S više od 1400 raznolikih mliječnih, mesnih, voćnih i biljnih proizvoda, nudi široku paletu najfinijih opcija koje zadovoljavaju ukuse svih generacija. Od klasičnih mliječnih proizvoda poput mlijeka, jogurta, deserta, namaza i maslaca pa sve do proteinskih proizvoda i vrhunskih sireva, svaki zalogaj donosi vrhunsku kvalitetu i prepoznatljiv okus.

Najbolji izbor za svaki dan

Kada je riječ o prehrambenim izborima koji oblikuju našu svakodnevicu, kvaliteta i pouzdanost su od presudnog značaja. Tako z' bregov trajno i svježe mlijeko, s dugogodišnjim statusom mlijeka broj 1 na tržištu, nosi i titulu „Odabrale mame“, baš kao i Vindi 100% juicevi, 'z bregov Proteini, Fortia funkcionalni jogurti i namazi te izotonični napitak Iso Sport. Svježe mlijeko jamči domaći okus i kvalitetu, dok trajno mlijeko vrhunske kvalitete pruža užitak u svakoj prilici, nudeći različite opcije prilagođene potrebama potrošača, poput asortimana Osmijeh bez laktoze.

Vrhunska kvaliteta sireva

Sirarstvo je kruna mljekarske proizvodnje, a tradicionalan način izrade i izvorne recepture te posebna njega sira tijekom zrenja dio su nenadmašnog umijeća Vindijinih sirara koji sir pretvaraju u vrhunski užitak. Visokokvalitetni tvrdi sirevi od kozjeg, ovčjeg i kravljeg mlijeka Caprodur, Ovidur, Bovidur i Orodur kao i ekstra tvrdi sirevi Riserva Ovidur i Caprodur koji zriju minimalno 12 mjeseci, osvajaju prestižne nagrade na vodećim svjetskim ocjenjivanjima kvalitete i okusa kao što su njemački DLG, World Cheese Awards u Norveškoj i Superior Taste Award u Bruxellesu. Jedinstvena kombinacija okusa, teksture i kvalitete Vindija sireve čini ih neizostavnim dijelom jelovnika svakog gurmana, dok istovremeno postavljaju standarde za vrhunsku kvalitetu u svijetu sirarstva.

Vindijina biljna linija

Vindijina linija Dar biljnih proizvoda donosi spoj prirodnih sastojaka i nezaboravnih okusa. Svojim raznolikim biljnim i fermentiranim biljnim napitcima te desertima, ova linija pruža ukusne i zdrave opcije za vegane i sve ljubitelje zdrave prehrane. Svi Dar proizvodi nositelji su Vegan certifikata, prirodno su bez laktoze pružajući potrebnu energiju i vitalnost za svaki dan.

Uz to, zahvaljujući ugljično-neutralnom pakiranju biljnih napitaka, sokova i funkcionalnog mlijeka, Vindija promiče održivost i brigu za okoliš, pa nije samo podrška vašem zdravlju i dobrobiti, već je poziv na uravnoteženiji način života koji podržava dobrobit ljudi i planeta, nudeći jedinstveno iskustvo uživanja u zdravoj prehrani.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije