Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Cekin – dokazana kvaliteta za vaš blagdanski stol

Cekin
29.03.2024.
u 13:05

Uskrs je blagdan koji nas povezuje s obitelji i tradicijom, obilježen obiljem hrane i toplinom doma. U srcu ovih blagdanskih priprema nalazi se Cekin, brend koji već generacijama simbolizira vrhunsku kvalitetu i pouzdanost na svakom stolu, čime obogaćuje svaki trenutak dijeljenja s obitelji i čini zajednička okupljanja još posebnijima.

Cekin piletina kao simbol tradicije

Običaji koji se prenose s koljena na koljeno dobivaju posebnu vrijednost kako se Uskrs približava, a kvaliteta proizvoda Cekin, potvrđena certifikatom „Proizvedeno bez upotrebe antibiotika“, obećava poseban doživljaj za čitavu obitelj. Stoga, imajući na umu da je Hrvatsko pile priča koja se proteže kroz generacije, posebice za vrijeme blagdana kada nas podsjeća na obilje i radost, na blagdanskom stolu će se naći vrhunska piletina hrvatskog podrijetla. Zahvaljujući proizvodima Cekin, s oznakama uzgoja bez upotrebe antibiotika i „Dokazana kvaliteta Hrvatska“, svaki zalogaj nosi osjećaj sigurnosti i veliku dozu povjerenja. No, osim tih priznanja i certifikata, Cekin piletina nositelj je i oznake „MESO HRVATSKIH FARMI – rođeno i uzgojeno u RH“, globalnih standarda sigurnosti i kvalitete ISO 9001 te ISO 14001 za održivo upravljanje okolišem, SSOP, HACCP, HALAL, IFS i BRC. Jasno je zbog čega Cekin nedvojbeno zaslužuje titulu piletine broj 1 u Hrvatskoj.

Uskrsne delicije za najmlađe gurmane

No, Cekin se ne zaustavlja samo na tradiciji jer uz inovativnu Cekin Kids liniju proizvoda posebno stvorenu za naše najmlađe, Uskrs postaje još posebniji. Ova linija predstavlja jedini certificirani antibiotic-free dječji asortiman na tržištu, bez konzervansa, aditiva, umjetnih bojila, glutena i sa smanjenim udjelom soli. Koristeći samo najkvalitetnije sirovine s posebnim naglaskom na file pilećih prsa, ovi proizvodi postaju zdraviji i nutritivno bogatiji izbor za djecu, pružajući im priliku da uživaju u ukusnoj hrani bez ikakvih ograničenja. Uz Cekin Kids liniju, Uskrs postaje prilika za uživanje u ukusnoj i zdravoj hrani i za najmlađe, jer kada je riječ o zdravlju i kvaliteti bolje jednostavno ne može.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije