Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O OSTAVCI

Kuščević: Postalo mi je teško dolaziti na posao, ne bojim se kaznenog progona

Lovro Kuščević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.07.2019.
u 11:35

Kuščević će nakon ostavke biti saborski zastupnik

Sada već bivši ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević kratko se obratio novinarima u povodu ostavke koju je podnio na te dvije pozicije.

Novinarka je upitala Kuščevića je li na kraju ispalo da je otišao zbog stranke od 2 i pol posto?

– Na kraju ispalo sjajno, zahvaljujem vam da ste bili dio mog mandata i da ste nas dobro pratili, očekujem da ćete tako nastaviti i u mojim idućim poslovima saborskog zastupnika i županijskog i općinskog vijećnika – odgovorio je Kuščević za N1.

–  Ako ste pratili moje izjave, ja sam uvijek izjavljivao da onog dana kad mi prvi put bude teško doći na posao, da ću istog dana dati ostavku. Postalo je teško, ja sam jednostavno rekao da više neću – poručio je.

Misli li da HNS treba ostati u koaliciji.

– To pitajte gospodina Vrdoljaka – rekao je.

Boji li se kaznenog progona 

– Naravno da se ne bojim – rekao je za kraj i otišao u ured.

 

Ključne riječi

Komentara 44

SV
samotan.vuk
12:07 09.07.2019.

Naravno da nema kaznenog progona jer takvo postupanje zakonom nije zapriječeno. Može se shvatiti kao nemoralno i zbog tog razloga je i odstupio sa svog položaja.

VA
vadis
12:51 09.07.2019.

Tko ovdje lupa podrsku Kuscevicu s minusima ili plusevima? Kuscevic je lupez, kako netko moze podrzavati lopova? Zalosno! Ovo drustvo ide u propast.

Avatar Syssko
Syssko
12:49 09.07.2019.

Maknu lopinu sa ministarske pozicije da bi ušao u sabor prije toga prisegnuvši da će poštovati ustav i zakone republike Hrvatske i svesrdno se zalagat za svekoliki napredak zemlje! To što bi trebao zapravo u Remetincu prisegnut na vjrnost čuvarima nikog ne zanima! To me podsječa na klero pedofiliju di se uopče nitko ni ne zapita dali je tom pedofilu mjesto u zatvoru, samo ga presele u drugu župu i problem riješen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije