Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ KRILA TAJNU

Kupila dečku set za DNK testiranje, no njegova majka joj je rekla kako to nije dobra ideja

DNK testiranje
Foto: GettyImages
1/4
23.12.2019.
u 16:25

Kada je njegovoj majci rekla što mu je kupila, shvatila je zašto to nije bilo baš najpametnije

Pri odabiru božićnih poklona očito se mora dobro paziti jer nije uvijek svaki poklon za sve. U to se uvjerila jedna djevojka koja je svome dečku pod božićno drvce odlučila staviti set za DNK testiranje koji je on dugo želio.

Kada je njegovoj majci rekla što mu je kupila, shvatila je zašto to nije bila baš najbolja ideja. Majka joj je, naime, priznala kako njezin bivši muž nije biološki otac njihovih sinova.

Budući da su imali problema sa začećem, žena je odlučila koristiti donora sperme te je tako dobila dvojicu sinova. Ona i suprug složili su se da će to ostati njihova tajna, no djevojka jednog od mladića sve je razotkrila.

Djevojka se potom požalila na Redditu što je saznala, ali i tražila savjet što učiniti.

Dečkova majka je od nje zatražila da mu ništa ne govori do njegovog rođendana i da poklon ostavi za tada, no djevojka ne zna je li to dobra ideja jer mladić 25. godina puni tek u srpnju.  

– Ne mislim da je ispravno tajiti tu informaciju od njega. Mislim da bi mu trebali reći prije Nove godine zato što nikada neće biti dobro vrijeme. On je sada 24 godine, imali su mnogo godina za pronaći dobro vrijeme – požalila se djevojka s kojom su se mnogi složili.

– Užasno sam po stresom i on već sada vidi da me nešto muči i počinje ga frustrirati to što ne želim razgovarati s njim – dodala je.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

DNK testiranje
1/29
Ključne riječi

Komentara 25

HO
homophob
17:22 23.12.2019.

Nije otac onaj koji umoci nego onaj koji odgoji, koji je uz djete dok uci hodati, govoriti, onaj koji grli kada se prvi puta ozbiljnije ogule koljana. Otac je koji brise suze i daje poljubac na povrijedeni prst!

ZO
Zooltan
17:43 23.12.2019.

Znatno je više susjedove djece u svakom selu nego što mislimo da je.

DO
domxerex
16:47 23.12.2019.

Samo još jedan više dokaz za onu poznatu tvrdnju; "blaženi u neznanju". Zanimljivo je kako neki nadobudni jako vole kopati sve i svašta o drugima pod izgovorom da javnost ima pravo znati ali kada oni i njihovi dođu na redd onda to više ne vrijedi i poziva se na privatnost bez obzira što su oni javne osobe i trebalo bi znati baš to što taje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije