Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori za EP

Kujundžić: Od nule smo stigli dovde za dva-tri mjeseca

Milan Kujundžić
Borna Filic/PIXSELL
26.05.2014.
u 22:00

Našu pravu snagu otkrit će idući parlamentarni izbori, uvjereni su u stožeru Saveza za Hrvatsku

Euforija u stožeru Saveza za Hrvatsku. Premda je nakon proglašenja rezultata kandidat koalicije – koja je okupila Hrvatsku zoru, HSP, Hrast, HDSSB, Akciju za bolju Hrvatsku i druge stranke – već pakirao kofere za Europarlament, u "sudačkoj nadoknadi" pobijedio ih je HDZ-ovac Davor Stier. Jutro poslije, međutim, nositelj liste dr. Milan Kujundžić ne osjeća se izbornim gubitnikom, naprotiv.

– Osjećamo se uistinu pobjednički. Krenuti od nule i u samo dva-tri mjeseca, unatoč medijskim i političkim blokadama, napraviti takav rezultat... Prvi su koraci mali i teški, ali ovo je samo početak utakmice i zato bih zahvalio na potpori svakome od 64 tisuće glasača – zadovoljan je dr. Kujundžić koji sa svojom koalicijom nastavlja dalje, dapače najavljuje pobjednički pohod na idućim parlamentarnim izborima. Ni koalicijski partneri, otkriva, nisu ni najmanje obeshrabreni. – Jutros smo se suglasili da smo postigli velik rezultat i razgovarali o eventualnim slabostima koje treba doraditi. Našu pravu snagu otkrit će idući izbori – uvjeren je dr. Kujundžić.

>> Ovo je mali korak, novo svjetlo upaljeno za novu Hrvatsku

Komentara 21

AM
amimarko47
22:18 26.05.2014.

Veliki povratak stranke koja ima pred sobom ogromnu moralnu odgovornost za počinjeno u njezino ime, ali ima u svojim redovima i vrlo sposobne i odgovorne ljude ,za razliku od trenutne vladajuće ekipe koja se izblamirala svojim nemuštim potezima pa makarr to opravdavala dugovima nedavne prošlosti.Bilo bi politički zrelo priznati da nisu odradili ono što se očekivalo i predati vlast sposobnijima.

Avatar tituš
tituš
08:32 27.05.2014.

dr. Kujundžiću, na dobrom ste tragu, ali za pobjedu crvene nemani u Hrvatskoj potrebno je učiniti više, a to bi značilo, očistiti kriminalce iz vlastitih redova, potom da to isto učine srodne stranke s kojima bi trebali biti u postizbornoj koaliciji, Lijepo je vidjeti vas nekoliko stranaka u Savezu, jednako tako nekoliko okupljenih oko HDZ-a, udruženi u koaliciji za Hrvatsku možemo jednom i zauvijek komunističkoj oligarhiji zadati udarac i svesti ih na ispod 10%. Neka ega treba pomaknuti u službu naroda, a ne vlastite promocije, zašto ne bi sad pokazali zajedništvo i jedinstvo i predložili najboljeg kandidata s ove strane i kontrirali poganoj crvenoj aždaji. Razlomi li se biračko tijelo, na ovako malu izlaznost, Pantovčak će i dalje ostati neosvojivi vrhunac. Ma kako se činilo da je nebitan, itekako je bitno tko nam je predsjednik! Pokažite zrelost, dogovorite jednog kandidata kojeg ćemo poduprijeti, bili to vi, Kolinda, netko treći, nemamo vremena za gubljenje, niti razloga da se dijelimo, idemo pobijediti i zauvijek poslati u povijest komunističku bagru. Na toj platformi treba i parlamentarne izbore graditi. Slažem se s vama, možemo brzo riješiti krizu, urediti zemlju, vratiti dostojanstvo ako smo spremni na to. Nismo li ostati ćemo u kaljuži i vječnim raspravama koje potiču i dnevno plasiraju naši neprijatelji. Razmislite!

Avatar vitez
vitez
22:38 26.05.2014.

Bravo za savez za Hrvatsku! 64 000 Hrvata Vam je dalo glas u slaboj izlaznosti na izbore, a poznato je da uglavnom ne postoji stranačka infrastruktura ...Ostanite zajedno i budite korektiv onima kojima je domoljublje samo sredstvo dolaska na vlast, a poslije pljačkaju Hrvatsku i sklapaju koalicije sa SDSS-om /Udbina, Vukovar, Knin,Korenica,Šibenik/i drugdje po Hrvatskoj HRAST i ILčić neka ne nasjedaju pozivima iz onih krugova koji žele razbiti ovaj Savez, jer njima nije do Ilčića niti do HRasta nego do uništenja saveza za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije