Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori za EP
Povratak na članak

Kujundžić: Od nule smo stigli dovde za dva-tri mjeseca

Našu pravu snagu otkrit će idući parlamentarni izbori, uvjereni su u stožeru Saveza za Hrvatsku

Komentari 21

AM
amimarko47
22:18 26.05.2014.

Veliki povratak stranke koja ima pred sobom ogromnu moralnu odgovornost za počinjeno u njezino ime, ali ima u svojim redovima i vrlo sposobne i odgovorne ljude ,za razliku od trenutne vladajuće ekipe koja se izblamirala svojim nemuštim potezima pa makarr to opravdavala dugovima nedavne prošlosti.Bilo bi politički zrelo priznati da nisu odradili ono što se očekivalo i predati vlast sposobnijima.

VL
Avatar tituš
tituš
08:32 27.05.2014.

dr. Kujundžiću, na dobrom ste tragu, ali za pobjedu crvene nemani u Hrvatskoj potrebno je učiniti više, a to bi značilo, očistiti kriminalce iz vlastitih redova, potom da to isto učine srodne stranke s kojima bi trebali biti u postizbornoj koaliciji, Lijepo je vidjeti vas nekoliko stranaka u Savezu, jednako tako nekoliko okupljenih oko HDZ-a, udruženi u koaliciji za Hrvatsku možemo jednom i zauvijek komunističkoj oligarhiji zadati udarac i svesti ih na ispod 10%. Neka ega treba pomaknuti u službu naroda, a ne vlastite promocije, zašto ne bi sad pokazali zajedništvo i jedinstvo i predložili najboljeg kandidata s ove strane i kontrirali poganoj crvenoj aždaji. Razlomi li se biračko tijelo, na ovako malu izlaznost, Pantovčak će i dalje ostati neosvojivi vrhunac. Ma kako se činilo da je nebitan, itekako je bitno tko nam je predsjednik! Pokažite zrelost, dogovorite jednog kandidata kojeg ćemo poduprijeti, bili to vi, Kolinda, netko treći, nemamo vremena za gubljenje, niti razloga da se dijelimo, idemo pobijediti i zauvijek poslati u povijest komunističku bagru. Na toj platformi treba i parlamentarne izbore graditi. Slažem se s vama, možemo brzo riješiti krizu, urediti zemlju, vratiti dostojanstvo ako smo spremni na to. Nismo li ostati ćemo u kaljuži i vječnim raspravama koje potiču i dnevno plasiraju naši neprijatelji. Razmislite!

VL
Avatar vitez
vitez
22:38 26.05.2014.

Bravo za savez za Hrvatsku! 64 000 Hrvata Vam je dalo glas u slaboj izlaznosti na izbore, a poznato je da uglavnom ne postoji stranačka infrastruktura ...Ostanite zajedno i budite korektiv onima kojima je domoljublje samo sredstvo dolaska na vlast, a poslije pljačkaju Hrvatsku i sklapaju koalicije sa SDSS-om /Udbina, Vukovar, Knin,Korenica,Šibenik/i drugdje po Hrvatskoj HRAST i ILčić neka ne nasjedaju pozivima iz onih krugova koji žele razbiti ovaj Savez, jer njima nije do Ilčića niti do HRasta nego do uništenja saveza za Hrvatsku

VL
DE
Dejan1000
10:54 27.05.2014.

Hrvatska je imala priliku da se promjeni i da glasa za Savez za Hrvatsku koji je jedina prava opcija u Hrvatskoj.

VL
Avatar MK
MK
10:03 27.05.2014.

Nazalost to moram reci - ali Kujundzic prica gluposti i krivo procjenjuje situaciju... 1.) HDSSB inace relativno sam vise dobiva nego Savez sada ukupno - ovo je katastrofa za HDSSB, HSP i HRAST "no Kujundzic se odrzao u politici - za njega je to mozda uspjeh!" 2.) Nije to bilo u "sudačkoj nadoknadi" jer zadnji izbrojeni glasovi isto vrijede kao i prvi izborjeni glasovi 3.) Nije Savez od "nule" krenuo (HDSSB, HSP i HRAST imaju bazu) - nego su Milan Kujundzic i Hrvatska Zora krenuli od "nule" i nije mi jasno al prica za "Zoru i sebe" ili govori za "saveza" 4.) ...zelim puno uspjeha Savezu da cim manje hrvatskih glasova odpadne i prijede prag - no vec postoji "Cvrsta Osovina Za Hrvatsku" i Hrvatska je to prepoznala!

VL
PR
prvacrta
07:14 27.05.2014.

64000 glasova. dobar temelj za budućnost, skoro su i HDZ-u pomrsili račune. Ma šta HDZ-u, i ljevici. Mesićevom "malom od kužine" - Karamarku nije bilo svejedno, stisnuo je sve medije da slučajno ne pisnu koju riječ o Savezu, a onda a onda im Savez skoro za dlaku uze mandat. Bilo je smješno pratiti središnjicu imaju li dovoljno glasova za šesti mandat ili ne, malkice se gaće tresle. Neka neka, uskoro će parlamentarni.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
13:40 27.05.2014.

žalosno je da Savez za Hrvatsku baca kost među opoziciju, kao da opozicija vodi Vladu i donosi Zakone. Da imaju odgovornosti izašli bi s jednim predsjedničkim kandidatom na predsjedničke izbore, da se ukloni ovo sadašnje stanje za sva vremena. evo vrijeme je pred nama, pa ćemo vidjeti ima li odgovornosti ili će biti kao na zadnjim parlamentarnim izborima kad su izgubili 20 saborskih mandata jer se nisu povezali u koalicije i izašli skupa na izbore. u isto vrijeme u Sabor su se "uvukli" oni koji su nacionalna sramota.

VL
SA
samazg
13:46 27.05.2014.

Bila je to borba Davida s Golijatima. Za Davida je to uspjeh i treba čestitati. Nisu smjeli biti medijski plačeni, pred izbore su im dotukli Šišljagića. Zbilja su iznenađenje.

VL
DR
drznedaj
11:28 27.05.2014.

Doooovde

VL
AL
Alkana
11:05 27.05.2014.

Bilo mi je drago kad smo svi još mislili da jedan mandat ide i Savezu. Međutim, čim sam čula g. Kujundžića da svoje mjesto prepušta nekom....ako se ne varam iz HDSSB- a bilo mi je žao jer je većina birača uz Dr. Kujundžića odabrala na 2. mjestu prof. Ilčića. Zašto je doktor htio zaobići Ilčića iz Hrasta???? Zato mi je sada drago da je taj mandat pripao g. Stieru.

VL
Avatar tajar
tajar
22:27 26.05.2014.

A od ponoći do jutra stigli su od jednog do nula mandata!

VL
JO
jozomali
22:19 26.05.2014.

64 000 stranaka u toj jadnoj maloj koaliciji...i isto toliko glasova....eto to je uspjeh...tresne ga kujundžić...i ostane živ

VL
LO
lokun
08:52 27.05.2014.

A tek snaga za predsjednika Milane bili i zto hto bti, 20 tisuća za sada će glasovati za tebe ha ha ha

VL
BA
bandido
22:16 26.05.2014.

je na kraju tunela nema svjetla, ceka te hdz ili tzv desnica.. il ces ih lijevom sakom il ces spakirat kufere skup sa diplomom I otic u bolji zivot...

VL
Avatar dva4u
dva4u
07:57 27.05.2014.

dobiti NULA zastupnika zaista je veeeeliiikiiii uspjeh. samo naprijed. otprilike isti rezultat će biti i na sljedećim izborima.

VL
BA
bandido
22:22 26.05.2014.

nist novog u europi I prije zadnjeg rata desnica je bila popularna... a zavrsilo je bijedno u hladnoj ruskoj zimi...

VL
BA
bandido
22:30 26.05.2014.

retorika ce se zaostravat, Europa ce se naoruzavat, nakon ovog iduceg rata nece vise bit zapada na koji ce se moc zbrisat.. umirat ce se svoj na svome...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.