Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u bih

Krvavi Uskrs: Nožem ubo oca u prsa pa potom teško ranio policajca

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
21.04.2019.
u 23:34

Mještani su rekli da je ovaj 35-godišnjak psihički bolesnik koji se liječio na psihijatriji

U mjestu Gornja Ravska kod Prijedora u BiH u poslijepodnevnim satima u nedjelju muškarac je nožem u prsa ubo svog oca V.Š.

Uskoro se na mjestu incidenta pojavila policija koju je muškarac napao otvorenom vatrom iz lovačke puške, prenosi Dnevni Avaz.

Jedan je policajac teško ranjen te je, kako Avaz neslužbeno doznaje, zadobio osam prostrjelnih rana u donjem dijelu trbuha i natkoljenici. Hitno je hospitaliziran.

Muškarac koji je napao oca te pucao u policajca je uhićen. Mještani su rekli da je ovaj 35-godišnjak psihički bolesnik koji se liječio na psihijatriji.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

CE
centirion
04:02 22.04.2019.

Žalosne vijesti iz Bosne! Izgubljene zemlje, u vremenu i prostoru!

MI
midea
10:26 22.04.2019.

ok , opet komšiluk !

Avatar Urazumitelj
Urazumitelj
23:06 21.04.2019.

Vijest iz Prijedora?! Nula bodova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije