Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGODIO SE NIZ PROVALA

Za Uskrs ste otišli iz Zagreba? Možda biste trebali provjeriti svoj dom

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
21.04.2019.
u 19:36

Najveća krađa dogodila se u subotu u Samoboru gdje je iz obiteljske kuće ukraden nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna, objavila je Policijska uprava zagrebačka

Tijekom uskrsnog vikenda na širem zagrebačkom području dogodilo se niz provala u kuće i stanove iz kojih su lopovi odnosili novac i nakit, a pljačke nisu bili pošteđene ni otvorene trgovine i restorani brze hrane u koje su razbojnici upadali s vatrenim oružjem, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.  

Najveća krađa dogodila se u subotu u Samoboru gdje je iz obiteljske kuće ukraden nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna, objavila je Policijska uprava zagrebačka.  

U kuće i stanove provaljivalo se na Miroševačkom brijegu, Trešnjevci, Črnomercu i Novom Zagrebu, a lopovi su u svim slučajevima  odnijeli novac i nakit, vrijedan više tisuća kuna.     

U subotu, nešto iza ponoći, opljačkan je otvoreni restoran brze prehrane u Maksimiru u koji je upao maskirani razbojnik i, prijeteći zaposlenicima vatrenim oružjem, odnio nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Naoružani maskirani razbojnici odnijeli su i nekoliko desetaka tisuća kuna iz trgovine u Velikoj Gorici, te nekoliko tisuća kuna iz trgovine u Novom Zagrebu. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:08 21.04.2019.

Pljačkaju gdje ima!

DU
Deleted user
11:32 22.04.2019.

Što bi našli da odete na jednu ili dvije godine u stanu ili u kući? Zašto plačamo porez?!

ST
strsljen2013
08:47 22.04.2019.

Meni da uđu ostavili bo 100kn na stolu i otišli van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije