Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO NADZOR NAD VOZILOM

Krš i lom u Londonu: Autom naletio na pločnik, pješaci letjeli po zraku

Nesreća u Londonu
Foto: Screenshot
1/2
11.12.2020.
u 19:18

Jedna osoba je u životnoj opasnosti, dvije su teško ozlijeđene, a dvije lakše

Automobil koji se zaletio na pločnik ozlijedio je u petak petero pješaka u sjeveroistočnom Londonu. U teškom stanju ozlijeđeni su, uključujući i vozača, prebačeni u bolnicu, a u poslijepodnevnim satima policija je potvrdila da se incident u Stamford Hillu ne povezuje s terorizmom. Prema prvim informacijama do nesreće je došlo jer je stariji muškarac izgubio kontrolu nad vozilom.

Unesrećenim pješacima je na mjestu nesreća pružena pomoć, a nakon toga su zajedno s vozačem prevezeni u bolnicu, gdje je ustanovljeno da je jedna osoba u životnoj opasnosti, dvije su teško ozlijeđene, a dvije lakše.

U međuvremenu se u britanskim medijima pojavila i snimka koja prikazuje trenutak kada je vozač naletio na pločnik i udario u pješake koji su od siline udara odletjeli u zrak. Kako doznaje Daily Mail, radi se o vozaču u 70-im godinama.

- Bila je to totalna nesreća, automobil je izgubio kontrolu, samo je prošao kroz autobusnu stanicu, zabio se u drvo i onda vrtio u krug - kazala je svjedokinja.

 Drugi svjedoci potvrđuju da je bila riječ o nesreći te dodaju da poznaju muškarca i da se radi o inače odgovornom gospodinu kojeg vole i cijene u zajednici.

>> VIDEO Očevid nakon nesreće u Londonu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije