Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI RAZMJERI ŠTETE

Krenula sanacija puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Selskoj cesti

Foto: Mia Mitrović
1/4
28.09.2021.
u 08:10

U slučaju obustave opskrbe vodom za pojedina područja, zbog potreba izvođenja radova, obavijest će biti postavljena na službenoj mrežnoj stranici www.vio.hr te su za navedenu mogućnost u pripravnosti i autocisterne, naveli su.

Ekipe Voodopskrbe i odvodnje d.o.o. Zagrebačkog Holdinga u utorak ujutro odmah su izašle na teren i rade na sanaciji puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Selskoj cesti, na raskrižju s Baštijanovom ulicom.

Do puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda u zagrebačkom naselju Trešnjevci, na raskrižju Selske i Baštijanove došlo je jutros oko 4,50 sati.

 "Ekipe Voodopskrbe i odvodnje d.o.o. odmah su izašle na teren te su započele aktivnosti za sanaciju. Radovi će se  izvoditi do potpune sanacije, a svi potrošači imaju redovnu opskrbu vodom", naveli su jutros na internetskim stranicama Voodopskrbe i odvodnje ZG Holdinga.

VIDEO: Ponovo puknula cijev u Selskoj

U slučaju obustave opskrbe vodom za pojedina područja, zbog potreba izvođenja radova, obavijest će biti postavljena na službenoj mrežnoj stranici www.vio.hr te su za navedenu mogućnost u pripravnosti i autocisterne, naveli su.

Iz zagrebačke policije ranije jutros su izvijestili da se zbog puknuća vodovodnog cjevovoda na Trešnjevci, na raskrižju Selske i Baštijanove, veća količina vode izlila  po okolnim ulicama i objektima, a promet je obustavljen.  Za sada nema ozlijeđenih osoba, materijalna šteta je neutvrđena, obustavljen je promet u zoni događaja, a sve nadležne službe postupaju, dodali su.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije