Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra retorika

Kosor: Neka se Milanović i njegov brat po mržnji Jovanović ispričaju

\'13.10.2011. Zagreb - Odrzana je 155. sjednica Vlade Republike Hrvatske. Jadranka Kosor. Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/Pixsell
22.10.2011.
u 19:52

- Zar je to dostojno jedne premijerke?, uzvratio je Jovanović

Premijerka Jadranka Kosor ponudila je danas povlačenje tužbe HDZ-a za govor mržnje protiv Jovanovića ako se “Zoran Milanović i njegov brat po mržnji Željko Jovanović ispričaju HDZ-u!” “Zar je to dostojno jedne premijerke?”, uzvratio je Jovanović, dodajući kako “neće tražiti ispriku za to što njega i Milanovića naziva braćom po mržnji niti bi joj je dao”.

Kosor tvrdi da njezina stranka samo želi zaustaviti govor mržnje i govor koji potiče na nasilje, kao kad je Jovanović 10 tisuća ljudi na Saboru HDZ-a u Areni nazvao kandidatima za Remetinec.

Premijerka zamjera predsjedniku Ivi Josipoviću to što ne kaže ni riječ o tome smeta li mu srbijanski zakon iz 2003. godine. Zoran Milanović, pak, kaže kako jamči istinske promjene u Hrvatskoj, a ne revoluciju, prevrat i udar na Ustav, kako je šef SDP-a nazvao ukidanje imuniteta Željku Jovanoviću.

Komentara 195

OB
-obrisani-
20:03 22.10.2011.

Taština je velika mana i smrtni grijeh kaže biblija! Znači silovanje hrvatske demokracije od strane HDZ-a je bilo potrebito kako bi se iskamčilo ISPRIKU? Pa Vladimir Šeks se ispričao ali na takav način da je okrivio drugu stranu za SVOJ ISPAD! Ajmo sad da Milanović i Jovanović se ispričaju riječima: \" Žao nam je da je toliko kriminalaca u vrhu vaše stranke!\" ....\"Žao nam je da smo bivšeg predsjednika vaše stranke i cijeli upravni vrh koji sjedi u istražnom pritvoru nazvali lopovima\" .... Ja ipak mislim da je predsjednica vlade i HDZ-a uvidjela da je FAUX PAS koji je izveo Šeks bio pokazivanje mišića kako je HDZ jak ( i lukav) i da je taj pucanj umjesto u metu bio PUCANJ U VLASTITO KOLJENO i da je donio više štete od moguće koristi! ZLOČINCI!

LI
linalena
20:12 22.10.2011.

Zabila si je autogol , pa sada žali. Kasno je , Yaco! Nema isprike, nego ćeš biti pozvana na sud , kako si i željela. Osvetoljubivost se vratila kao bumerang.

FI
fiberglas
11:06 23.10.2011.

Hrvatskom godinu dana treba vladati prijeki sud ( žica-štrik-stolica ),a onda izbori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije