Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILA S BREGANE

Konvoj teretnih vozila kroz Hrvatsku: 65 teretnih vozila u pratnji policije

Konvoj teretnih vozila
Foto: MUP
1/16
17.03.2020.
u 17:29

Do danas, na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bregana, izvršen je prihvat i preprata ukupno 711 kamiona

Kroz Hrvatsku prolazi konvoj od 65 teretnih vozila u pratnji policije.  

Tranzitni teretni promet vozila koja su pristigla na granični prijelaz Bregana s talijansko-slovenske granice prvovodi se neometano. Prate ga prometna policija i Mobilne jedinice prometne policije Republike Hrvatske. 

Do danas je na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bregana izvršen prihvat i preprata ukupno 711 kamiona u 15 konvoja.  

VIDEO Konvoj teretnih vozila kroz Hrvatsku u pratnji policije

Ključne riječi

Komentara 2

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:08 17.03.2020.

Odličan posao policije!

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
22:07 17.03.2020.

Koliko ove mjere mrcvare vozače to više nije izdržljivo. Živiš tjedan dana u 4m kvadratna, odvojen od civilizacije. Jedina komunikacije ti je razgovor sam sa sobom. Ne vidiš nigdje žive duše. Dođes kamionom na geanicu odmah si tifusar, sidaš, vironosac , lopov, švercer itd. u izolaciji si tjedan, dva vezan poslom i sad još dva tjedna nakon posla. Kamionom ne možeš proći granicu da nisi sumnjiv na virus, ali bez kamiona nema problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije