Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizaran incident

Sigurnosno osoblje se šokiralo kada je ovo vidjelo na monitoru

Ušla u rendgen kako bi provjerila gdje joj je torba
Foto: Screenshot
1/5
14.02.2018.
u 09:58

Sigurnosno osoblje kolodvora, koje preko rendgena pregledava prtljagu, šokiralo se kada se na monitoru pokazala ženska silueta

Bizaran incident dogodio se na jednom kineskom željezničkom kolodvoru kada je jedna putnica, želeći imati na oku svoju torbu, ušla u rendgenski uređaj

Sigurnosno osoblje kolodvora, koje preko rendgena pregledava prtljagu, šokiralo se kada se na monitoru pokazala ženska silueta.

Ušla u rendgen kako bi provjerila gdje joj je torba
1/5

Žena se u cipelama popela na pokretnu traku i na koljenima nagnula nad torbu i tako s njom prošla rendgenski pregled. Kako je kasnije objasnila, bojala se da će joj netko ukrasti torbu ako ona ne bude pokraj nje. 

Kada su prošli rendgenski uređaj, žena je sišla s pokretne trake i pregledala torbu, nakon čega je otišla s kontrolne točke. 

Incident se dogodio 11. veljače u trenutku kada se milijuni Kineza vraćaju kući zbog lunarne nove godine. 

 

 

 

Komentara 6

OB
ObrenM
17:46 14.02.2018.

Kad pomislis da si procitao najgluplji clanak V.L.to demantira novom nebulozom.

MO
modovisisajteMaraschino
10:43 14.02.2018.

malo radijacije ne škodi. bude vidjela kad ugasi svjetlo da li ima posljedica.

DU
Deleted user
11:43 14.02.2018.

Dobra poza.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije