Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO KOD VUKOVARA

Tijelo nestale žene pronađeno u septičkoj jami?

Pronađeno tijelo ženske osobe
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
07.11.2019.
u 15:01

Oni su kao obitelj bili zatvoreni i nisu previše komunicirali niti se družili s susjedima. Sada se svašta priča pa je teško znati što je istina ali zna se kako je ona već odlazila od kuće pa se vraćala.

Poslije četiri i pol mjeseca od nestanka policija je, prema neslužbenim informacijama, pronašla beživotno tijelo Anice Buila (46) koja je nestala 21. lipnja. Iako iz PU Vukovarsko – srijemske županije, koji su za petak najavili konferenciju za novinare povodom ovoga slučaja, ne žele davati nikakve informacije doznajemo kako je tijelo Anice Buila pronađeno u septičkoj jami obiteljske kuće u Petrovcima, sela nedaleko od Vukovara. Još uvijek nisu poznati motivi i način ubojstva ali je zbog sumnje u počinjenje ovoga teškog kaznenog djela policija je privela Aničinog supruga Zorana Builu.

- Oni su kao obitelj bili zatvoreni i nisu previše komunicirali niti se družili s susjedima. Sada se svašta priča pa je teško znati što je istina ali zna se kako je ona već odlazila od kuće pa se vraćala. Nakon toga 21. lipnja gubi joj se svaki trag. Inače, Zoran je bio hrvatski branitelj i priča se kako je imao dijagnosticiran PTSP. Priča se i kako je imao oružja u kući, kaže nam jedan od mještana Petrovaca koji je želio ostati anoniman.

Inače, Anici je ovo bio drugi brak. Iz prvoga braka imala je dva sina kao i dva sina s Zoranom. Upravo je jedan od njenih sinova iz prvoga braka pokrenuo cijelu akciju potrage. Anica se tražila i putem društvenih mreža da bi na kraju cijeli slučaj prijavio i policiji.

- Jučer smo ih vidjeli kod kuće da rade i nešto traže. Bili su i danas. Što se dogodilo nitko ne zna ali je ovo svakako velika tragedija, kaže nam ovaj mještanin Petrovaca. 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
boskovic
18:28 07.11.2019.

Najprije su trebali potraziti u zamrzivacu eto i u septicku jamu moze se sakriti

MO
modovisisajteMaraschino
15:26 07.11.2019.

susjedi će napričati svašta. tako pričaju i za mene da imam oružja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije