Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Policija objavila fotografije muškarca zbog krađe veće količine naočala i traže pomoć građana

Policija traži pomoć građana
Foto: PU zagrebačka
1/4
06.11.2019.
u 17:49

- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. - navodi se na stranicama zagrebačke policije

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca za kojeg vjeruju da ima informacije o krađi veće količine naočala čija vrijednosti iznosi nekoliko stotina tisuća kuna. Krađa se dogodila u četvrtak, 16. prosinca 2018. godine oko 4.30 sati u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Kako navode, nepoznati muškarac ima oko 30 godina, srednje tjelesne građe, obučen u crnu jaknu s kapuljačom na glavi, a na jakni se na rukavima nalaze tri bijele uzdužne crte, crne hlače i crvene tenisice.

- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr . Informacije se mogu dostaviti i anonimno. - navodi se na stranicama zagrebačke policije. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
01:53 07.11.2019.

naočale su skupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije