Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koristili i baklje

VIDEO Pogledajte snimku! Zbog napada na državljane Srbije uhićen mladić

Napad na državljane Srbije u Zadru
Foto: Screenshot Zadarski.hr
25.09.2018.
u 16:59

Dvojac je napadnut u blizini dvorane na Višnjiku gdje su navodno sudjelovali u demontaži tribina korištenih tijekom nedavnog Davis Cupa u Zadru

Sinoć oko 22.15 sati u ulici Put Gazića u Zadru, na parkiralištu su nepoznate osobe prišle dvojici muškarca u dobi od 30 godina, kojom prilikom su ih najprije verbalno napale, da bi potom jedan nepoznati muškaraci i fizički napao 30-godišnjaka, koji nije ozlijeđen. Policija je izvijestila da je uhićen 18-godišnjak kojeg sumnjiče za napad.

Tom prilikom su također zapalili dvije baklje te ih bacile u pravcu oštećenih, nakon čega su se udaljili.

Pogledajte video napada (video: Zadarski.hr):

Tijekom noći u prostorije policije dovedeno je više osoba koje se dovode u svezu s ovim događajem te je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti - istakli su u priopćenju iz zadarske policije. Doznajemo iz policijskih izvora da su dva 30-godišnjaka srbijanski državljani i da su u Zadru smješteni u jednom hostelu.  

Doznajemo i da je dvojac stranih državljana napadnut u blizini dvorane na Višnjiku gdje su navodno sudjelovali u demontaži tribina korištenih tijekom nedavnog Davis Cupa u Zadru.

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
18:38 25.09.2018.

Dirat mirne ljude nije ok.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:54 25.09.2018.

A da, to je na Balkanu popularno, neradnici napadaju ljude koji rade!

TR
tramontana
17:25 25.09.2018.

Napušene budale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije