Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI U PRITVORU

Kod napadača pronađena automatska puška, mladiće napali nožem i teleskopskim ključem

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.10.2019.
u 10:57

Zbog sumnje u počinjenje ubojstava u pokušaju osumnjičeni 18-godišnjak, 33-godišnjak i 53 godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke

Četvero muškaraca kazneno je prijavljeno zbog pokušaja ubojstva, a jedan i zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja - epilog je kriminalističkog istraživanja koje je policija provela zajedno sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku, vezano uz napad i teško ozljeđivanje dvojice mladića u Petrinji u petak rano ujutro. 

Kako je priopćila policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenim 18-godišnjakom, 29-godišnjakom, 33-godišnjakom i 53-godišnjakom, utvrđeno je da su se 18. listopada oko 3.30 sati u Sisačkoj ulici u Petrinji, fizički sukobili s dvojicom 22-godišnjaka, kojom prilikom su nožem i teleskopskim ključem za zamjenu kotača dvojici 22-godišnjaka nanijeli ozlijede. Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena im je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život.

Temeljem naloga županijskog suda u Sisku kod osumnjičenih su izvršene pretrage, prilikom kojih su pronađeni predmeti koje osumnjičene povezuju s izvršenjem kaznenog djela, dok je kod 29-godišnjaka pronađena i automatska puška i jedno pištoljsko streljivo. Pronađeni predmeti su od osumnjičenih oduzeti.  

Zbog sumnje u počinjenje ubojstava u pokušaju osumnjičeni 18-godišnjak, 33-godišnjak i 53 godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok je osumnjičeni 29-godišnjak uz kaznenu prijavu predan zbog pokušaja ubojstva i kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kaligulaa
kaligulaa
11:25 20.10.2019.

Zanimljivo da nema imena punoljetnih bandita, dam se kladiti da su u pitanju pripadnici "ugrožene" manjine........milorade javi seeeeeeee.

SA
sargu123
14:59 20.10.2019.

Ta manjina je naše blago i treba ih čuvati iza debelih rešetaka!

ZD
zdenislav
16:24 20.10.2019.

u medjumurju se od njih ne moze zivjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije