Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomorska nesreća

Kod Hvara se sudarili ribarica i teretni brod, ozlijeđenih nema

pomorska policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
09.12.2013.
u 16:13

Ribarski brod Jastog, luke upisa Split, pretrpio je kritična oštećenja u desnome pramčanom djelu, uslijed sudara s teretnim brodom ''Salona“

Kod Hvara su se sudarili ribarica i teretni brod! Srećom, ozlijeđenih nema niti je more onečišćeno.

Ribarski brod Jastog, luke upisa Split, pretrpio je kritična oštećenja u desnome pramčanom djelu, uslijed sudara s teretnim brodom ''Salona“, zastave St. Vincent and Grenadine, javlja Ministarstvo pomorstva.

Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje u Rijeci o sudaru je obaviještena u ponedjeljak u 12,30 sati.

Ribarica je uspjela vlastitim pogonom doploviti do lučice Kamo Vira na otoku Hvaru, oko 14 sati, dok je teretni brod proslijedio za luku Split.

Inspektori sigurnosti plovidbe Lučke kapetanije Split započeli s istražnim radnjama na brodu ''Salona“, dok djelatnici Lučke ispostave Hvar također obavljaju istražne radnje nad ribaricom ''Jastog“ o uzrocima ove pomorske nesreće.

>>Švicarka ozlijeđena u nasukavanju glisera na Kornatima

Komentara 1

MG
moj glas
21:41 10.12.2013.

Utvrđeno je da ovaj slučaj nema veze s ministrom prometa, pa on ne mora dati ostavku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije