Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita okoliša

Kina će zabraniti roštiljanje u gusto naseljenim gradskim područjima?

roštilj
Goran Stanzl/Večernji list
21.02.2013.
u 10:33

Građani su pozvani da se suzdrže od roštiljanja te da povedu računa o potrošnji energije tijekom kuhanja kako bi se smanjile emisije štetnih plinova u atmosferi.

Zbog rekordne razine zagađenja zraka u većim gradovima, kinesko ministarstvo ekologije pripremilo je nacrt prijedloga po kojem bi se zabranilo- roštiljanje, javlja Straitstimes.com

Građani su pozvani da se suzdrže od roštiljanja te da povedu računa o potrošnji energije tijekom kuhanja kako bi se smanjile emisije štetnih plinova u atmosferi.

Ministarstvo je posljednje znatno povećanje zagađenja zraka pripisalo proslavama dočeka kineske Nove godine - prazniku \"Proljetni festival\", tijekom kojeg se tradicionalno koristi mnoštvo petardi i vatrometa.

>>Kina nadmašila SAD – najveća je trgovinska sila

Ključne riječi

Komentara 1

BA
balic
11:28 21.02.2013.

Kod nas se nema kome rostiljanje zabranit,nema se sta ,posebno onim 990tisuca koji su na samom dnu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije