Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretukli zaposlenika

U napadu u KB-u Dubrava sudjelovao i mladić koji je tražio liječničku pomoć

KB Dubrava
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
19.03.2018.
u 12:43

Zagrebačka policija objavila je u ponedjeljak na svojim internetskim stranicama da će osumnjičenici nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku.

Četvoricu mladića, uključujući i pacijenta, koji su u nedjelju napali zaposlenika hitnog prijama Kliničke bolnice Dubrava, policija će kazneno prijaviti zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i sudjelovanja u tučnjavi.

Zagrebačka policija objavila je u ponedjeljak na svojim internetskim stranicama da će osumnjičenici nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku.

U napadu su sudjelovala četvorica u dobi od 21 do 26 godina, koji su u nedjelju oko 10.25 sati u hitnoj kirurškoj ambulanti teško ozlijedili 48-godišnjeg zaposlenika hitnog prijama bolnice.

Oni su, po pisanju medija, došli tražiti pomoć jer je jedan od njih trpio snažne bolove, a teško su ozlijedili administrativnog zaposlenika hitnog prijama koji im je rekao da moraju pričekati red.

Policija je prvo privela trojicu napadača, zatim i četvrtog koji je tražio liječničku pomoć, a također je sudjelovao u napadu. Zasad nema podataka da je netko od njih bio pijan.

Zaposlenik kojem je teško ozlijeđena glava prema ranijim je podacima operiran i u dobrom je stanju. U bolnici očekuju da će potpuno fizički ozdraviti, dok je za psihičke posljedice prerano govoriti.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:01 19.03.2018.

Imena se normalno- taje. Da se ne bi gospoda uvrijedila ili tužila.

SX
sudbina x
13:28 19.03.2018.

Oduzeti im državljanstvo i vratiti ih od kud su došli...

LU
Lujo123
13:52 19.03.2018.

svi su punoljetni. Na sunce s imenima! Ah da, sigurno su pripadnici neke ugrožene nacionalne manjine, a takvima je dozvoljeno ubijati Hrvate, jel policojo, jel DORH, jel hrvatski korumpirani suci, jel korumpirani političari, jel anemični, jel mlohavi podmukli i td.. Mislim kak sve ide prema tome da bu narod moral uzeti toljage i pravdu u svoje ruke - nebu išlo drugačije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije