Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA BREVIS

Trojica uhićena zbog preprodaje MDMA

amfetamin
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/2
22.02.2018.
u 13:06

Akcija Brevis počela je lani u prosincu kada je na području Dubrovnika uhićeno više osoba zbog sumnje da su prodavali drogu, konkretnije amfetamine.

Tri osobe u dobi od 50, 46 i 38 godina uhićene su i kazneno prijavljene u nastavku akcije Brevis, priopćio je MUP. Akcija Brevis počela je lani u prosincu kada je na području Dubrovnika uhićeno više osoba zbog sumnje da su prodavali drogu, konkretnije amfetamine.

Ovaj put, dubrovačka policija zatražila je pomoć svojih kolega iz Zagreba i Slavonskog Broda, koji su pretraživali stanove i vozila osumnjičenika. Sumnja se da su se 50-godišnjak i 38-godišnjak, sukladno ranijem telefonskom razgovoru, 18. rujna lani našali na području Zagreba s dvojicom muškaraca kojima su prodali 501 tabletu MDMA. Dvojica kupaca su potom uhićena na putu prema Slavonskom Brodu.

amfetamin
1/6

Nadalje, sumnja se i da su 38-godišnjak i 46-godišnjak 6. listopada lani na Pelješcu, prema ranijim telefonskim dogovorima, drugoj dvojici muškaraca prodali 990 tableta MDMA. I ta su dvojica kupaca uhićena i to iste večeri u mjestu Doli. Policija je u pretragama stanova 38-godišnjaka i 50-godišnjaka našla revolver, 25 komada streljiva, četiri mobilna uređaja, šest SIM kartica, manju količina kokaina, preša, 7 tisuća kuna i 2.800 eura.

Četvorica kupaca koje je policija zatekla s drogom netom nakon prodaje, kazneno su prijavljeni, dok će 46-godišnjak i 38-godišnjak biti dovedeni pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku, a 50-godišnjak je kazneno prijavljen, no iz policijskog priopćenja proizlazi da se za njega neće tražiti istražni zatvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije