Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sebičnost

Mlada majka objavila ovu fotografiju pa zgrozila javnost

Kayla Marlowe, bong
Foto: Facebook
25.07.2017.
u 09:26

Kayla Marlowe iz Portlanda u američkoj saveznoj državi Oregon objavila je fotografiju kako doji svoje novorođeno dijete, no u prvom planu bilo je nešto drugo

Mlada majka Kayla Marlowe iz Portlanda u američkoj saveznoj državi Oregon zaprepastila je javnost fotografijom koju je objavila na Facebooku. Ona se, naime, u grupi za marihuana-roditeljstvo pohvalila kako puši marihuanu preko bonga dok doji svoje novorođeno dijete.

Fotografija na kojoj majka planira pušiti na bong dok joj ga prijateljica pali, a na desnoj dojci drži malenu bebu izazvala je lavinu komentara na internetu. Dok su se neki pohvalili kako su i oni to činili, mlada majka zaradila je puno više kritika.

Foto: Facebook/RTL

– Trebam sigurno mjesto kako bih podijelila ovu predivnu fotografiju – napisala je uz fotografiju koju je objavila na Facebook grupi CannaParentingSupport.V.420.

Jedna joj je korisnica napisala kako je oduševljena njezinim potezom te da će i ona to raditi kada rodi svoje dijete.

S druge strane, mnogi su je kritizirali napisavši joj kako svojim potezom šteti zdravlju djeteta.

– Više sam liberalna nego konzervativna i podržavam legalizaciju marihuane, ali ovo je smiješno. Ako želiš pušiti radi to kad ne brineš o djetetu. Kakva glupača – napisala joj je djevojka po imenu Sarah.

Iako je konzumiranje marihuane legalno u Oregonu odakle je mlada majka, mnogi su se stručnjaci složili kako djeca marihuani ne bi trebala biti izložena.

Dim marihuane jednako je štetan kao i dim cigareta jer oštećuje srce i krvne žile, a bebe koje doje majke ovisne o marihuani također 'dobiju' određenu dozu THC-a kroz mlijeko. Zbog toga liječnici strogo zabranjuju konzumiranje marihuane tijekom trudnoće i dojenja.

Komentara 24

Avatar duka4
duka4
11:10 25.07.2017.

kad ovakvo nesto vidim. shvatim kako sam odličan , super roditelj. ali opet pored OVAKVE konkurencije nije ni to teško bit.

AR
Armagedon
10:38 25.07.2017.

Koja budala uopće ovako nešto pokazuje tj. piše o tome...... daje ideje mladim majkama valjda.....

SS
Slijedi_snove
10:55 25.07.2017.

Kakva je to gl......??? Toliko ljudi na ovom svijetu pokasava dobiti djecu na svaki moguci nacin i nista a ovakva bagra bez problema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije