Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najluđa noć

Karlovčani u 2014. godinu ulaze uz Opću opasnost i grupu Kings

koncert
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
02.12.2013.
u 12:42

Ostavit ćemo srce na pozornici. Bit će vruće, kako obično i bude uz rock and roll – najavio je pjevač Opće opasnosti Pero Galić

U Karlovcu imamo svoju publiku. Već smo bili ovdje. Sada ćemo opet doći i napraviti ono što i uvijek, ostaviti srce na pozornici. Bit će vruće, kako obično i bude uz rock and roll. Fešta će potrajati do ranih jutarnjih sati, mi obično ostajemo zadnji u šatoru – najavio je Pero Galić, pjevač grupe Opće opasnosti, koja će s Karlovčanima ispratiti staru i ući u Novu 2014. godinu.

Zajedno s njima publiku će u grijanom šatoru na Trgu bana Jelačića zabavljati i grupa Kings.

– Bit će zabavno i veselo. Mi ćemo dati sve od sebe, pridružite nam se – pozvao je Hrvoje Zagorec. Kako je najavila dogradonačelnica Marina Kolaković program će početi u 20 sati. U šatoru će biti i ugostiteljska ponuda.

Grad je, kao i prijašnjih godina za organizaciju te manifestacije osigurao 130.000 kuna. U to je uključeno sve, od najma šatora, plakatiranja, reklama, do plaćanja izvođača. Po tradiciji, u ponoć bi se s pozornice okupljenima trebao obratiti karlovački gradonačelnik Damir Jelić i uz šampanjac nazdraviti novoj i nadaju se svi, nešto boljoj i uspješnijoj 2014. godini.

Međutim, novost je što ovog puta neće biti uobičajenog vatrometa.

– Zbog lokacije dočeka u staroj gradskoj jezgri vatromet nije vidljiv. Druga su opasnost meteorološke prilike, jer ako je magla, opet se neće vidjeti. Osim toga, ne želimo posjetitelje izvlačiti iz šatora, nego je naglasak na tome da unutra budu sva događanja – objasnila je dogradonačelnica Kolaković.

Pozvala je na veliku feštu i stanovnike ostalih hrvatskih mjesta da dođu, razgledaju Karlovac i uživaju u vrućoj novogodišnjoj noći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije