Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadbiskupski dvor

Kardinal Bozanić primio Andreja Plenkovića

Foto: Zagrebačka nadbiskupija
1/5
05.07.2016.
u 15:05

"U razgovoru izmijenili su mišljenja o situaciji u Europi nakon Brexita te o aktualnim društvenim prilikama u Hrvatskoj", stoji u kratkom priopćenju

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u utorak u Nadbiskupskom dvoru hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu i kandidata za predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

"U razgovoru izmijenili su mišljenja o situaciji u Europi nakon Brexita te o aktualnim društvenim prilikama u Hrvatskoj", stoji u kratkom priopćenju iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije u kojem se ne navode nikakve druge pojedinosti s tog susreta.

>> HDZ razmišlja trebaju li mu Tepeš i Ćorić na izvanrednim izborima

Komentara 29

D1
da...100
15:23 05.07.2016.

Da bi postao šef HDZ-a mora dobiti blagoslov Kaptola

DU
Deleted user
15:25 05.07.2016.

primio si i sanadera , primio si i kosoricu , primio si i karamarka , crnoju ste posvećivali kao i ono ruglo u savskoj 666 , posvetili ste kompletan hadeze da bi ih na kraju sveta vodica pretvorila u najnesposobnijee u povijesti hrvata.koliko je tvojih posvećenih završilo u zatvoru kao kradljivi domoljubi,koliko ih još čeka na slobodnu ćeliju u remetincu.hajde pope prihvati se čisla i prodaji maglu onom tko u dogme vjeruje...

DU
Deleted user
15:40 05.07.2016.

"Popovi se najmanje mole, i onda kad se mole, misle na kuharicu." Stjepan Radić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije