Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko u splitu

Karamarko: Priče o Simiću i tajnoj službi su neozbiljna naklapanja

karamarko
Ivo Čagalj/PIXSELL
02.07.2010.
u 17:23

- To su “neozbiljna naklapanja”, rekao je Karamarko na napise da je Cvetko Simić ubijen jer je surađivao s hrvatskim obavještajnim službama.

SPLIT- Kanaderi i air tractori ispravni su i spremni za sezonu, a 5000 ljudi provelo je ozbiljne pripreme kako bi i ovoga ljeta štete od požara bile što manje - rekao je nakon današnjeg obilaska Centra za gašenje požara u Divuljama ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

Zadovoljan je i Mladen Jurin, glavni vatrogasni zapovjednik, koji ima generalnih primjedbi pa će u rujnu predložiti izmjene Zakona o vatrogastvu.

Kaže kako funkcija zapovjedanja nije jasna, nema čvrste hijerarhije, a treba promijeniti način financiranja vatrogastva.

Ministra Karamarka novinari su pitali ima li istine u napisima kako je Cvetko Simić surađivao s hrvatskim obavještajnim službama, a on je kazao da su to “neozbiljna naklapanja”.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stole1
18:53 02.07.2010.

\"Tajne službe\" odavno surađuju sa kriminalcima jer su im oni izvor informacija i po potrebi izvršitelji raznih nauma, recimo \"udba\" je surađivala sa poznatim srpskim mafijašima iz inozemstva prije raspada Juge koji su po potrebi za nju vršili ubojstva određenih političkih emigranata, a često puta se događa da te tajne službe postanu istovjetne sa kriminalcima i mafijašima tj. same preuzmu poslove kao što su distribucija droge i počnu ubirati novac od toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije