Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava oluje
Povratak na članak

Karamarko o Džakuli: Nije on taj koji bi trebao prenositi isprike

Ako je dolazak Džakule priznanje da je izvršena velikosrpska agresija na Hrvatsku i da se Hrvatska u tom teškom krvavom ratu obranila onda pozdravljam tu gestu - kaže predsjednik HDZ-a.

Komentari 62

BA
baš
10:54 05.08.2012.

A Karamarko jest taj koji će odlučiti tko je podoban za prenošenje isprika?

VL
RT
Rollo Tomasi
11:00 05.08.2012.

Jesam li ja to dobro shvatio da je u ovoj nakaradnoj jadnoj državi na obilježavanje Oluje pozvan četnički vojvoda protiv kojeg smo se borili, ali ne i general koji je sudjelovao u oslobađanju, kao i u krajnjem slučaju šef najjače oporbene stranke? Recite mi da sam krivo shvatio!!!

VL
Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
11:01 05.08.2012.

Ne znam kako ovaj Karamarko koji je obican kriminalac povezan sa albanskom mafijom ima za pricati,neka se pokrije usima i suti. Veci je kriminalac od Sanadera a tu glumi patriotu. Sramota.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
11:03 05.08.2012.

Karamarka ...tko j...ali ovo s Krstičevićem je sramota.E moj Matiću,lažni PTSP-ovče kome ti bacaš pijesak u oči ?

VL
OB
-obrisani-
11:03 05.08.2012.

Karamarko je običan oportunist,koji je šurovao i sa crnim vragom samo da bi bio na vlasti.On sigurno nije najmoralnija osoba da govori u ime branitelja jer je taj prijeratni srednjoškolski profesor ,kraj rata dočekao puno bogatiji,nego što je bio prije rata.Politikant,kao i Sanader,koji bi prodao branitelje za svoju korist.Sad se pokušava nametnuti kao nekakav vođa desnice.Malo morgen druže Karamudamarko.

VL
ST
stevica
11:07 05.08.2012.

Krkanmarko sve vise lici skojevki ,,SVAKOM LONCU POKLOPAC,,. Agdje si ti bio dok se drzava pljackala,i dok su ti pored tebe punili djepove i jastuke.Sad si ih ucjenama prisilio da glasaju za tebe da bi ti mogao u miru nastaviti zapoceti posao. Odkad te Enisa napustila,sad pokusavas biti i nacionalista,pa radis protiv BiH ,bas kao i skojevka protiv rodjene partije KPJ. Hdz nikad ili dugo nece primirisati vlast i vladavinu sa ovakvim oportunistima.

VL
KU
kudcesname
11:10 05.08.2012.

Ništa GADLJIVIJE od toga kad tzv domoljubi pričaju o državi......narod je stvorio državu,a vi i vaši istu uništili ................u tri ........... se gonite!

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
11:11 05.08.2012.

Karamarka su u Lisinskom izabrali sami HDZ-ovci koji su godinama gubili izbore u svojim sredinama i u njemu su vidjeli jedini svoj spas....i gle čuda.Svi su i dalje tu gdje su i bili.....HDZ je imao izbore bez izbora.Sve je po starom.

VL
BU
bubi400
11:14 05.08.2012.

Karamarko da si Džakulu ili Drakulu hapsio a ne naše generale i branitelje on danas nebi bio u Kninu nego tamo gdje mu je mjesto u zatvoru i šuti više...

VL
GR
Gradinar
11:15 05.08.2012.

"Međutim, mislim da Džakuila nije taj koji treba prenositi te poruke s obzirom da mu je hrvatska policija stavljala lisice na ruke kao jednom od organizatora okupacije i njihove tzv. paradržavne tvorevine." _____________________________________________________________ Potpuno ispravno!

VL
BU
bubi400
11:19 05.08.2012.

Sigurno tu Džakuli nije mjesto u Kninu a veliku protokolarnu grešku su napravili nepozivajući Damira na tvrđavu i na te stvari ubuduće trebaju paziti a možda je nešto i drugo posrijedi neka reknu zašto nije Krstičević bio na tvrđavi...

VL
OB
-obrisani-
11:33 05.08.2012.

Istinskih Hrvatskih dragovoljaca i branitelja svi se sjete nekih 5 dana u godini, a ostalih 360 se baca drvlje i kamenje na iste. Sve se zaboravlja, o Domovinskome ratu se nepiše, prodali nas izdajice a pojela Europa.

VL
DU
Deleted user
11:35 05.08.2012.

Džakula treba hitno poslije Knina na pregled glave CT-om, a i onaj koji ga je pozvao te svi oni koji izvlače bombastične zaključke iz tog čina. Zaboga, Džakula ide u Knin da bi mogao bolje fektati od sadašnjih hrv. vlasti - i to je to... Druga stvar je što je poslije ovog čina nula među srpskom manjinom. To je nešto zbog čega bi on trebao brinuti, ali lansirao je platformu tzv. Sejdo znanu iz SFRJ...

VL
BE
beclin
11:44 05.08.2012.

Ne pozivaju se istinski junaci ove države kao general Krstičević sramotno!

VL
OB
-obrisani-
11:45 05.08.2012.

Ja uvijek govorim da je opasnost Pupovac, troši naše novce, sjedi u našem Saboru, živi i radi u našem glavnom gradu, a mrzi i nepodnosi Državu Hrvatsku pravi urbni četnik. Za Stanimirovića, Džakulu i ostale se zna, bili su u pobuni i nažalost pojeo vuk magare, za razliku od naših branitelja i generala koji trunu u zatvoru. Ma kakva abolicija, treba ih procesuirati jednog po jednog, od prvog do zadnjeg, tko je bio protiv Države Hrvatske oduzeti mu imovinu i Domovnicu i protjerati u Srbiju i amen. Svaka čast onim srbima koji su prihvatili Hrvatsku za svoju Domovinu i branili je zajedno sa nama, a što se tiće naših ratnih profitera sa njima se obračunati na najžešći način za primjer drugima.

VL
BU
bubi400
11:48 05.08.2012.

a jedno mi je nejasno kod nepozivanja Damira na tvrđavu tu je njegov suborac Kotromanović tu je predsjednik udruge 4 gardijske brigade na tvrđavi neznam kako su ga zaboravili nemam riječi...

VL
GR
Gradinar
11:50 05.08.2012.

05.08.2012. u 11:19h bubi400 je napisao/la: Nije protokolarna pogreška nepozivanje generala Krstičevića, jer je jučer bio u Kninu i susreo se sa kompletnim rukovodstvom. To je namjera, vrlo prljava, kao što je prljavo bilo cijelu proslavu prepustiti Matiću personalno, izaa kojega su Josipović i slični jadnici, povlačili konce. Puno je tu stvari ispod stola, vrlo podmuklih i koje zorno ukazuju na stvarni stav trenutnoga političkoga vrha prema Oluji. Ključna je poruka govornika, izuzev briljatne gradonačelnice Knina, koji iskazuju zahvalnost i sve braniteljima, ali..... jasno ukazuju da su oni ti koji će defnirati za kakvu su se branitelji Hrvatsku borili. A vidimo iz njihovih postupaka - kakvu. Dovoljno je bilo čuti zvižduke kad je najavljen Josipović!

VL
SA
samograd
11:50 05.08.2012.

bravo za karamarka ! džakula treba sa srbima doći na koljenima kao znak pokore i moliti za oprost!

VL
GR
Gradinar
11:54 05.08.2012.

05.08.2012. u 11:45h BRPLJOK je napisao/la: Pupoavc čini ono što mu se dopusti. Ništa ni manje ni više. Opasnost je već dugo godina kompletno političko rukovodstvo zemlje, a ovo pogotovo. Jedan primjer. Država Dokumenti Vesne Teršelić, posve otvorene revizorice istinee o događajima iz 1991. godine, jasnoga falisfikatora hrvatske povjesti, daje tri puta više novaca za "istraživanje" nego službenom državnom centru za istraživanje domovinskoga rata koji je utemeljn i vođen na znanstveno-istraživačkom principu. dokumenta objavljuje što hoće i koliko hoće, plaćen joj je svaki korak "terenskoga" rada, njene "istina" je u udžbenicima hrvatske povjesti, a Ante Nazor i njegov centar jedva krpaju na temelju sponzorastava i povlačenja za rukav objavljivanje sustavno priređenih znanstvenih publikacija, koje nemaju šanse ući u udžbenike povjesti. Tko je tu - opasnost!?

VL
KU
kudcesname
11:12 05.08.2012.

Na koji god sponenik vi postavite svijeće.......tu trava ne raste od stida i bruke.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.