Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neredi u teretani

Kaos u policiji: bivši specijalci preko rodbine napadaju šefa

teretana guliver
Ivo Čagalj/PIXSELL
04.01.2011.
u 10:51

Fitness centar Guliver i prije mjesec dana bio je poprište nasilnog obračuna

Dozapovjednik splitskih specijalaca Goran Bočina ponovno je fizički napadnut. I to opet u poznatom i vrlo popularnom fitness centru Guliver Energija u Solinu, u vrijeme kad je bio izvan službe.

Smijenili mu brata

Prije mjesec dana na istom je mjestu imao sukob s Erikom Kojundžićem i Marijom Vukašinovićem. Tukli su se i gađali utezima.

Kako doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj, Goranu Bočini u ponedjeljak navečer, oko 19.15 sati, na recepciji teretane Guliver Energija prišao je 35-godišnji Mišo Vugdelija iz Otoka kod Sinja.

Počeo ga je vrijeđati, a potom ga je i pljusnuo. Prema očevicima nemilog događaja, navodno mu je Mišo Vugdelija kazao: “Ti ćeš mome bratu davati otkaz...” Što se stvarno nakon toga događalo, vrlo je nejasno i nevjerojatno.

Naime, prema kuloarskim pričama, obojica su se udaljila prema dvorani sa spravama. A Mišo Vugdelija ubrzo se vratio krvava nosa. Navodno je sam sebe nokautirao! Potražio je pomoć u Kliničkom bolničkom centru Split, gdje su mu liječnici konstatirali tešku tjelesnu ozljedu, odnosno frakturu nosa.

Neslužbeno doznajemo da je Bočina, kad mu je Vugdelija prišao, pokušao s njim “normalno” razgovarati i primiriti ga, ali “nije išlo”. Bočina mu je rekao i da će pozvati policiju, no Vugdeliju to nije spriječilo da mu opali šamar. Bočini su liječnici utvrdili samo lakšu ozljedu. Prošao je tek s crvenilom na obrazu.

Dvojica braće Miše Vugdelije djelatnici su Specijalne policije. Najvjerojatnije je nedavna smjena starijeg brata Ante s mjesta zamjenika zapovjednika jedinice Specijalne policije BATT bila uzrokom Mišina napada na Gorana Bočinu.

Specijalci nezadovoljni

Bočinu su inače nezadovoljni kolege iz Specijalne policije htjeli smijeniti. Pisali su nadređenima predstavku protiv njega. Čak su se žalili i na mobbing. No, Bočina je ostao na dužnosti. A oni koji su pisali prigovore protiv njega uglavnom su preraspoređeni na druga radna mjesta po policijskim postajama. Navodno u Specijalnoj policiji vlada totalno rasulo.

Jedan od trojice braće Vugdelija, najmlađi Stjepan, uspješan je boksač. Dobro upućeni govore da je dobar prijatelj splitskog gradonačelnika Željka Keruma koji ga je nedavno postavio u Upravno vijeće splitske gradske tvrtke Sportski objekti. Zbog napada na Bočinu, Mišo Vugdelija zaradio je kaznenu prijavu zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. Policiji je poznat po narušavanjima javnog reda i mira.

>>Dernek u teretani: Bacali utege jedni na druge, razbijali stakla...

Komentara 14

BO
boston
14:27 04.01.2011.

Tako to biva, kad neznas sto zelis. Nos je zelio neovisnost, al\' ruka nije dala. Bio je ugrozen, prst od ruke uvijek kopao po njemu. Onda se mozak umjesao, i stao medu njih. Jadan nos jos nezna, kad se prehladi, nece ga imat ko obrisat...

CI
cici14
11:54 04.01.2011.

He he Stvarno neki dobar tip taj Mišo. Pljusnuo ovoga, sam sebi razbio nos i još kad bi pisalo: sam sebe dodatno ugrizao za guzicu, nakon piruete na stepenicama. Stvarno.

MO
mozel
11:26 04.01.2011.

Ovo je idealni clanak Vukdelija iz Otoka kod Sinja udario dozapovjednika policije ,a tako i sebe samo sebe malo vise.Treba mu prekrsajna prijava za napad na dva covjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije