Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Elon Musk?

Kakav je život ekscentričnog bogataša teškog 220 milijardi dolara: Kad osvoji Mars, na njemu će uvesti svoja pravila

30.10.2022.
u 23:47

Ako Elona Muska pitate tko je Elon Musk, on će vam odgovoriti: “Nisam izvanzemaljac”. Kazao je to gostujući u podcastu Joea Rogana prije koju godinu dok su internetom kružile sulude teorije zavjere kako pokušava doći na Mars jer je, eto, mali zeleni. Ipak, rođen je na ovom planetu, i to 28. lipnja 1971. u južnoafričkoj Pretoriji koja desetljećima slovi za jedan od najopasnijih gradova na svijetu.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar nekakav
nekakav
06:25 31.10.2022.

Na marsu neće ljudi živjeti još barem 100 godina. Živjeti, ne biti konzervirani. Bez desetaka mlrd dolara državne pomoći, musk bi odavno bankrotirao, kao i naš rimac koji bez stotina kuna od države ne bi preživio, ma kako nas god drugi uvjeravalo u suprotno. On je najjači u proizvodnji šokova, iznenađenja i uvjeravanja. Tip je permorfmer, među najboljim opsjenarima. Treba znati prodati poluproizvod za puno novaca, a na svaku kritiku te prikazati ko dubidusa.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:53 31.10.2022.

Samo vjerujte Elvisu. Sve on zna bez da se maknuo iz Hr.

FS
Frajle.SI
00:38 31.10.2022.

Vi jako malo znate o Elonu sudeći prema ovom članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?