Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO PRETJERAO

Kakav gaf Elona Muska - zbog prvoaprilske šale gubi milijune!

Elon Musk
Reuters/PIXSELL
02.04.2018.
u 14:24

Muskove poruke na prvi april možemo osim kao šalu shvatiti i kao poruku svima koji predviđaju bankrot njegove kompanije

I dok se dioničari nadaju da Elon Musk ima plan za spas kompanije koja je u gubitku, on se ovog prvog aprila na Twitteru malo našalio i digao prašinu u javnosti. Objavio je bankrot. Upravo su ga te šale i koštale. Dionice kompanije su na burzi pale.

Prvo je Musk tijekom dana objavio kako ima važnu novost. "Unatoč naporima da prikupimo novac, uključujući i masovnu prodaju uskršnjih jaja, žao nam je ali moramo prijaviti da je Tesla u potpunosti i totalno bankrotirao. Toliko smo bankrotirali, da nećete povjerovati", napisao je. Nakon toga je objavio fotografiju na kojoj u "nesvijesti" leži uz svoj automobil Tesla 3. Na sebi je imao natpis "Bankwupt" i bio je u suzama.

Problem s financijama Tesle dobro su poznati. Prošli tjedan kompanija je imala teški dan na burzi i svi očekuju da je ovo početak propasti kompanije. Od kraja veljače kompanija je izgubila otprilike četvrtinu svoje vrijednosti dionica, a trenutno je pod istragom nakon kobne nesreće, piše Metro.

Kako je puno onih koji predviđaju Teslin krah, Muskove poruke mogu se shvatiti kao šala, ali i poruka svima njima. No, šale će ga, čini se skupo koštati.

Komentara 36

Avatar Idler 3
Idler 3
14:36 02.04.2018.

Ste mislili na prvi travnja il sam zalutal vu krive novine ?!

Avatar toxic alien
toxic alien
16:35 02.04.2018.

Pa, vjerujem da je za psihicko zdravlje dobro ako se mozes saliti na svoj racun. Ali imam osjecaj da je ova sala bila dobro sracunata, jer sad svi govore kako Tesline dionice padaju zbog ove prvotravanjske sale. Citajuci analize strucnjaka koji prate rad Tesla Inc od njenog osnutka, namece se zakljucak da Muskova sala nije daleko od stvarnosti i istine, i da su razlozi za pad cijena dionica mnogo ozbiljniji...

DU
Deleted user
14:59 02.04.2018.

Napuhanko, Tesla je uspio u nekim većim količinama električna vozila prodati u Kaliforniji.Ja osobno sam za EV ali naravno za cijenu vozila na struju gotovo se može kupiti stan .Tesla je dobio konkurenciju pogotovo novi I Pace jaguar i još neki europski i azijski modeli.Tesla sa svojom prodajno servisnom mrežom ne može konkurirati europskim i azijskim proizvođačima automobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije