Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbijanje LANCA PROSTITUCIJE
Povratak na članak

Kad je svodnik pao, političari se uspaničili. Sudac molio Panču: Ne spominji me, odužit ću ti se

Da bi se moglo istražiti sve što se pojavilo u javnosti, trebalo bi rekonstruirati spis. No spisa u Općinskom državnom odvjetništvu nema, rekao je Jelenić

Komentari 191

DO
Donald
11:16 05.10.2018.

Naravno da mediji kao VL uglavnom žive od polusitina, laži i nagađanja, ali da netko pada na sve te gluposti što se pišu pokazuje koliko budala ima u društvu, i tu je Hrvatska naravno kao i sva druga društva u svijetu. Sve u svemu "afera Brkić" svodi se na to da je navodno netko nekomu nešto rekao, ali se nezna točno tko komu što. Povucite konačno vodu VL i kompanija, dali zbilja nemate neku temu za koju treba biti malo iznad debiliteta, da se nešto napiše ?

VL
SA
Sapientinus
11:01 05.10.2018.

Urednica Nacionala izjavila je na TV da oni imaju čitav spis. Zbiljam, gdje se nalazi spis?

VL
RI
rightside
10:06 05.10.2018.

a recimo ovako,, spis, ako je postojao, nije nestao zbog brkica nego zbog jednog (ili dva) jako "zvucna prezimena")))))))))

VL
DD
ddh
11:03 05.10.2018.

Nevjerojatno je, koliko se "novinarcica" brine za moral u Hrvatskoj. Sad se ti i njihovi sljedbenci licemjerno zgrazavaju radi te prostitucije i traze cak i imena inih koji su odlazili tim prostitutkama. Tih dama za druzenje ima u svakom nocnomm klubu, ima ih na Jadranu i kontinentu. I stotine i tisuce ljudi odlaze k tim damama. I sto je tu lose. Ako netko treba ili zeli takvu uslugu to je njegova stvar i ne tice se nikoga. A licemjerje tih "novinara i novinarki" je tim vece, jer su barem 50% svih mladjih novinarki, a pogotovo onih na Jutelu dobile posao preko kreveta. I gdje je tu razlika prema onim damama koje se ljube za novac. Zar ljubljenje za posao nije isto? A napadi na Brkica su izraz paranoidne mrznje prema HDZ-u Orjune i komunista, jer oni znaju, da dok je HDZ-a, nece biti nista od nekakve nove Jugoslavije kojoj ti komunisticki pijunii pijunke u medijima. a njih ima 97%, teze. Nece biti nista niti od nekakve vlade sastavljenje od Iblerovaca, Markicevaca i Mostovaca, a niti miljenik tih medija i raznih "cimbenika", pajser Beljak nece nikada biti nekakav ministar. I to boli toliko, da radi toga i radi te mrznje prema gradjanskoj Hrvatskoj u redovima medija pocinje histerija i kolektivno ludilo.

VL
BR
brojevi
11:16 05.10.2018.

Silom se utrpava Brkiću i HDZ-u bez obzira što je događaj bio u vrijema SDP-ove vlasti. Ispada da su se nacionalovi "istraživački" novinari oslonili na insajderske rekla-kazala informacije i doveli Brkića u nezavidan položaj. Neki dnevno-politički komentari i medijski napisi su poziv na linč osobe kojem krivica nije dokazana. Sjetim se recentnog slućaja Barišić gdje su isti takvi "istraživaći istine" izložili čovjeka teškom poniženju i mukama na kojima bi im pozavidjela i crkvena inkvizicija iz prošlih vremana a ispostavilo se da čovjek nije kriv. Nigdje nisam pročitao da se itko od tih mračnjaka, barem iz ljudske pristojnosti ispričao.

VL
DU
Deleted user
11:22 05.10.2018.

Odite lijepo u Nacional po spis.... U banana državama je normalno da se spisevi dilaju novinarima kako bi provodili progon nepodobnih...

VL
SO
SoloHan
10:20 05.10.2018.

I moja frizerka zna di se mogu nabavit skupe kurve; ko opći s njima, i da policija pazi da bi sve bilo u redu

VL
AL
alkar2013
11:00 05.10.2018.

Uzalud vam dreka komunjare, radije se bavite svojim crvenim koljačima. Pitam vas tko je pobio onih 25 ljudi, čije kosti su ovog ljeta otkopali u Savskoj ?

VL
NA
narod1
13:26 05.10.2018.

Sva je sreća da nisu prodavali sir uz cestu, svi bi već završili u zatvoru.

VL
Avatar Narod
Narod
17:55 05.10.2018.

spasavanje Bajica, Cvitana, Ostojica , "drz lopova Brkic kolaterarna "zrtva. Dobro smisljeno i medijski organizirano bolje od Lex Perkovic ali nece uspjeti.

VL
SO
Somelier
17:21 05.10.2018.

Svi vi koji pljuckate po Brkiću, uhvatili ste se na lijepak. Zar ne primječujete da glavnoga tužitelja Jelenića nigdje nije bilo. Sada kada je čuo za prosvjed u Vukovaru brzo je doletio da rekonstruira predmet koji je davno završen i presude su donešene. Međutim tu se radi o navodnim svodnicima i prostitutkama koje su sigurno važnije i opasnije od zločinaca sa ovčare i drugih agresorskih zločinaca koji i dalje šeču Hrvatskom. Može te si zamisliti kako bi reagirao Pupovac sa onim svojim plačnim glasom da umjesto u prostitutke odvjetništvo dirne u srpske zločince. Amnestija vrijedi za sve osim za zločince. To nesmijemo zaboraviti.

VL
DU
Deleted user
15:47 05.10.2018.

Ako što fali DORH-u treba otići u Nacional. Tamo je sva dokumentacija. Sve slučajeve koji im mogu pomoći u budućnosti neka SDP-ova krtica iz DORH-a je za vrijeme prošle vlade sve dokumente preselila tamo. Kada bi Jelenić načinio inventuru u DORH-u mislim da bi pao u nesvijest.

VL
GO
Gomila
10:16 05.10.2018.

Ostojic svastika to svako zna

VL
TT
tTony
13:26 05.10.2018.

Sve se moze otkrit ali svastiku ne, video nadzori nisu radili u Splitu zbog velikog propuha ju-gaaa.

VL
MI
Mimizo
14:22 05.10.2018.

zašto novinačići i takozvani mdeiji ne istražuju ubistva na Ovčari koja su počinili zločinci sa zvjezdom petokrakom na glavi to je pravo pitanje a ne ove poluistine koje nikoga ne zanimaju nego su u svrsi rušenja Milijana Brkića i rasturanja HDZa po nalogu udbe koja nije doživjela lustraciju.narod ne možete prevariti

VL
MI
midea
10:11 05.10.2018.

tamo nemaju spisa a upitne su sankcije za onoga koji je taj spis trebao cuvati , necemo ni spominjatu koliko godina je recimo obrtnik dužan cuvati sve moguće papire nakon zatvaranja obrta !, , izgubi ih i slijede drastične kazne !

VL
Avatar kravata
kravata
15:09 05.10.2018.

Nije ga prijavio jer nije imao zasto.

VL
GO
Gomila
10:22 05.10.2018.

vise vrijedi Brkic nego 100 politicara

VL
DU
Deleted user
10:33 05.10.2018.

Odavno je poznato da kod jednog značajnog dijela državotvornih javnih djelatnika moral, etika i javno dobro sve su sem poznatih riječi i obrazaca djelovanja. Takovi su štićeni od onih koji nisu drugačiji. Sve se zataška i gubi se svaki trag. Ruka ruku mije. Divan obrazac za generacije mladih koji stasaju i koji će doći i koji bi trebali klicati Hrvatska. Na svu žalost radi ovog javnog polusvijeta generira se odlazak iz domovine, nevažno od toga koje su nacionalnosti, političke provinicencije , obrazovanja, boje kože, vjere, opredjeljenja,... Niti u najopskurnijem scenariju spisi se ne 'gube', ali eto nestaju iz institucija prilikom selidbi i gle napraviti će se novi, kao da su svjedočenja strojevi za pranje rublja. Akter(I) i na dalje se ponaša kao da se njega ovo sve ne tiče. Karakter i društvenu osjetljivost kao da se ne dovodi u pitanje. Još malo pa će pasti koja elektronička domoljubna floskula i što je zanimljivo trolovi će klicati istom u čast, a druge častiti da su udbaši, jugonostalgičari, da se vrate u istočne granice,... itd. i to 28godina nakon osamostaljenja? Bolje predstave od naše stvarnosti nije osmislio niti jedan književnik niti dramaturg do današnjeg dana. Na svu žalost tu stvarnost živimo. Naziru li se promjene? Ne.

VL
PH
Petarstijena-HR
11:41 05.10.2018.

Molimo ime i prezime suca, naziv suda u kojem dotični sudac je zaposlen i upetljan u kriminal???!!!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.