Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Land Roveru

Jurila autocestom 246 kilometara na sat

policija
Foto: ilustracija
12.01.2015.
u 12:00

Upravo toliko su joj izmjerili prometni policajci kod Stare Subocke nedaleko Novske, prije nego što su je zaustavili

Hrvatska 44-godišnja državljanka vozila je Land Roverom njemačke registracije autocestom Zagreb - Lipovac, iz pravca Zagreba, brzinom od 246 kilometara na sat.

Upravo toliko su joj izmjerili prometni policajci kod Stare Subocke nedaleko Novske, prije nego što su je zaustavili. Zbog osjetnog prekoračenja dozvoljene brzine naplaćena joj je novčana kazna od 3.000 kuna, a istodobno joj je izrečena mjera zabrane korištenja vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

>> Jurio osječkom zapadnom obilaznicom 173 km/h

Komentara 8

HR
hrfila78
16:20 12.01.2015.

u sridu izgleda da neznas o tim autima nista. range rover supercharged V8 benzin 396 ks , sigurno ne moze tih pisljivih 246 , diesel td v8 272 ks ni njemu nije problem tom brzinom juriti po autocesti. bolje sese informirati nego se sramotiti i pisati gluposti

LE
lebar
12:27 12.01.2015.

zurila na glasanje

DA
Damdam
13:00 15.01.2015.

Pa staje to zenaje naucila da smije vozit nije nikoga ugrozila treba prvo kaznit one po hr koisu polozili vozacki ispit a ni minute nisu obucavani na autoputu onisu samo culi da to postoji pa kad dodju do njega misle da mogu vozit kojom hoce stranom .jasam osobno dozivi da tip na auto cesti kod ivanica vozi 50km nasat i jos trubi kadga prodjes jer je na lijevaj traci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije