Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslanica

Josipović: Pozivam stranke da ne vode prljave kampanje

ivo josipović
Anto Magzan/PIXSELL
02.11.2011.
u 19:42

Od sudionika u izbornoj kampanji očekujem da biračima daju odgovor kako će to Hrvatska postati – poručio je predsjednik Ivo Josipović

Ako se možda i ne očekuje cjelovit projekt razvoja do samih izbora, očekujem barem njegove naznake i spremnost da nova vlada odmah nakon preuzimanja dužnosti okupi sve kreativne snage hrvatskog društva na planiranju naše budućnosti. I sam, kao i brojni građani i organizacije, želim da razvojni koncept Hrvatske bude put u društvo uspjeha, blagostanja i pravednosti. Građani s pravom mogu tražiti da Hrvatska u okviru novih, pravednijih odnosa bude aktivno, inovativno društvo i društvo kvalitete života. Od sudionika u izbornoj kampanji očekujem da biračima daju odgovor kako će to Hrvatska postati – poručio je predsjednik Ivo Josipović u obraćanju u povodu izbora i pozvao građane da 4. prosinca, za kada je raspisao parlamentarne izbore, izađu na birališta i svojim glasom pridonesu određivanju budućnosti Hrvatske.

Predsjednik se osvrnuo na činjenicu da smo suočeni s ozbiljnom ekonomskom i općom društvenom krizom te kako su brojni problemi u građanima stvorili gnjev, strah, apatiju i beznađe.

No, podsjetio je da je najjače oružje demokracije glasački listić. Josipović je pozvao stranke da ne vode prljave kampanje ni kampanje fokusirane isključivo na prošlost.

>>Ovdje pročitajte predsjednikovo obraćanje

Komentara 89

OB
-obrisani-
21:55 02.11.2011.

Sviraj svirče, nemoj stati, uvik će ti kunu dati, ili dinar, ili dva, nećeš svirat badava!

OB
-obrisani-
20:30 02.11.2011.

Puškin - i ti bi morao biti na strani pragresa, a adz je stranka global-budućnosti, koja je desna...

Avatar H/S/P
H/S/P
06:28 03.11.2011.

Yusipovicu ti si medu najprljavijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije