Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik

Josipović: Neugodno me iznenadila Swobodina izjava

ivo josipović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
26.01.2011.
u 15:49

– Pozivam Vladu i sve one koji rade na reformama da stisnu gas do daske i naprave sve da pregovori završe do kraja lipnja

ČAKOVEC – Predsjednik Ivo Josipović u Čakovcu je kazao da ga je neugodno iznenadila izjava Hansa Swobode da će Hrvatska u Europsku uniju 2013. ili čak 2014. godine.

– Pozivam Vladu i sve one koji rade na reformama da stisnu gas do daske i naprave sve da pregovori završe do kraja lipnja i da Hrvatska nakon ratifikacije već 1. siječnja 2013. godine postane punopravna članica EU – kazao je Josipović.

Međimurski župan Ivan Perhoč požalio se da ni jedan od investicijskih projekata koje je najavila Vlada ne zahvaća Međimursku županiju. Na pitanje misli li da je to zbog toga što je u Međimurju na vlasti SDP, kazao je da je ne vjeruje u to. Posjetio je tvrtke Tehnix i Calzedonia.

Komentara 136

OB
-obrisani-
16:39 26.01.2011.

Nesposoban je,,ostavka ostavka

UN
unknown99
17:00 26.01.2011.

Cirkus..a vi ? ____ Ja sam za DA.Iskreno dosta mi je vise da smo svugdje svrstani kao zemlja treceg svijeta.Ipak povijesno nismo to zasluzili, makar su nas politicari tu vrlo uspjesno doveli. Pa mi i ovako propadamo, a nisi valjdaa tako naivan da ako propadne npr Njemacka i EU nece propast Hrvatska? O hoce itekako, posto 101% ovisimo o njima.Dovoljan ti je pokazatelj bio kroz ovu krizu.

OB
-obrisani-
16:33 26.01.2011.

@ Somelier \"Pa on je i sam pisal zakone protiv Hrvatske i Hrvatskih branitelja\" --- Kajgod. To je radio Šeks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije