Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA VUKOVAR

Josipović: Bacajte paradajze, ali nemojte pokvariti komemoraciju

ivo josipović
Foto: Filip Brala/PIXSELL
21.10.2013.
u 16:37

Josipović se nije htio upuštati u procjenu bi li Nadan Vidošević trebao dati ostavku

Ne bih se u to upuštao, rekao je predsjednik Ivo Josipović u razgovoru za Media Servis odgovarajući na pitanje bi li predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević trebao podnijeti ostavku nakon afere s izvlačenjem novca u toj organizaciji.

– Ovisno o rezultatima istrage, vidjet će se i kadrovski rezultati u Gospodarskoj komori, pa i šire – rekao je Josipović. Naglasio je kako trebamo paziti da pod impresijom ovog događaja ne uništimo potencijalnu korisnu instituciju.

– Moj je apel do kraja istražiti stvar: odgovorne, ako je riječ o kriminalu, privesti pravdi, a kada je riječ o Gospodarskoj komori, vidjeti kako ona ubuduće bolje može služiti gospodarstvu i gospodarstvenicima – rekao je Josipović.

Govoreći o Danu sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, koji se obilježava 18. studenog, pozvao je protivnike Vlade i gradonačelnika da ne pokvare komemoraciju.

– Neka dva ili jedan dan iza dođu i demonstriraju, neka bacaju paradajze, neka viču, ali nemojte pokvariti komemoraciju – rekao je Josipović.

>> 'Neka Vlada procijeni isplati li nam se i dalje tužiti Srbiju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije