Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Milanović:

'Zabava je završila, ekipa otišla, a tamo treba nastaviti živjeti'

Zoran Milanović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
19.11.2013.
u 13:09

– Evo, ekipa je jučer otišla, zabava je završila, izgalamili su se neki među njima i sada treba nastaviti tamo dalje živjeti – rekao je premijer Zoran Milanović.

Premijera Zorana Milanovića pitali smo hoće li nakon jučerašnjih događaja uopće biti razgovora predstavnika Vlade i Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. 

– O tome sam sve već rekao – bilo je sve što je komentirao Milanović. Premijer je dao i svoje viđenje daljnjeg razvoja situacije u Vukovaru.

"Svatko bira svoj put i putanje" 

– Evo, ekipa je jučer otišla, zabava je završila, izgalamili su se neki među njima i sada treba nastaviti tamo dalje živjeti. Vukovarci su, kad je Vukovar u pitanju, rekli svoje prije pola godine, većina je izabrala mir, suživot i toleranciju, što nije jednostavno u Vukovaru. Nisu Vukovar i Samobor isto. Za to su se ljudi opredijelili, a nekima to očito ne odgovara – rekao je predsjednik Vlade Zoran Milanović. 

Novinari su premijera pitali kako komentira ponašanje šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i njegovih stranačkih kolega koji su u Vukovar došli kao saborski zastupnici i trebali sudjelovati u državnom protokolu. – Ja sam predsjednik Vlade i SDP-a i za to odgovaram. Svatko bira svoj put i putanje – rekao je Milanović.

>> 'Možda smo mogli nastaviti kolonu, ali nismo željeli incident'

>>Karamarko: Ne može se sprečavati kretanje državnog vrha

Komentara 77

Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
13:43 19.11.2013.

a gdje nađoste ovakvog "genija" i "stručnjaka svih znanja i umjetnosti"....u vlastitoj aboliranoj samokritičnosti?

JS
ja sam gladan
14:05 19.11.2013.

Kaj se to događa u Samoboru? Premijer se izgubio?Pa tu je na čelu kolone, kaj sad hoće?Sad ima svoju kolonu, kao i jučer. U Vukovaru nije htio koračati na kraju kolone! Jer on mora biti prvi. A prvi je i bio kad je zbrisal na početku domovinskog oslobodilačkog rata.

Avatar OUT OF THE BOX
OUT OF THE BOX
13:29 19.11.2013.

...ih ovi agresivni samoborci.....oni su očito krivi za sve agresivne namjere usmjerene protiv Hrvatske...kaj ne samoborci? ovaj definitivno ne zna što priča !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije