Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA LOKACIJE

Još niste zamijenili kune u eure? HNB ima važnu obavijest

Kuna će biti zamijenjena eurom po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
11.04.2024.
u 10:57

Hrvatska narodna banka će od 15. travnja 2024. sve aktivnosti zamjene kune u euro obavljati na novoj adresi.

Hrvatska narodna banka priopćila je da je promijenila lokaciju za zamjenu gotovog novca. "Hrvatska narodna banka će, nastojeći unaprijediti kvalitetu usluge zamjene gotovog novca, od 15. travnja 2024. sve aktivnosti zamjene kune u euro obavljati na novoj adresi: Ulica Nikole Jurišića 17, Zagreb. Radno vrijeme šaltera za zamjenu novca bit će od ponedjeljka do petka, od 8.30 do 15.30", javljaju.

Iz HNB-a podsjećaju na to da, uz osobni dolazak u Hrvatsku narodnu banku, postoji i mogućnost dostave gotovog novca na zamjenu putem poštanskih usluga do iznosa od 15.000,00 kuna, i to na osobnu odgovornost. "S ciljem izbjegavanja neugodnosti za pošiljatelje, ali i Hrvatsku narodnu banku, za pošiljke upućene iz inozemstva preporučuje se slanje osiguranih pošiljaka u vrijednosnom pismu ili osobni dolazak u sjedište Hrvatske narodne banke", dodaju iz HNB-a.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Dan kad svi putevi vode u Benkovac: Sajam dobio novo ruho, ali ima staru ponudu - sve od igle do lokomotive

Kuna će biti zamijenjena eurom po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije