Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČLAN UPRAVE Lukoila

Još jedna sumnjiva smrt ruskog milijardera: Šamani su mu mamurluk liječili otrovom žabe krastače

FILE PHOTO: A gas torch is seen next to the Lukoil company sign at the Filanovskogo oil platform in the Caspian Sea
MAXIM SHEMETOV/REUTERS
10.05.2022.
u 00:01

Oligarh, koji je posjedovao unosnu brodarsku tvrtku, navodno je liječen otrovom žabe krastače, a otrov mu je stavljen u posjekotinu na koži.  Ubrzo nakon toga Subbotin je doživio srčani udar te je dobio tabletu za smirenje od biljke valerijane

Još jedan ruski tajkun pronađen je mrtav pod misterioznim okolnostima. Milijarder Alexander Subbotin (43), bivši najviši izvršni direktor energetskog diva Lukoila naklonjenog Kremlju, posljednji je u nizu visoko poznatih, sumnjivih smrtnih slučajeva otkako je Vladimir Putin naredio svojim snagama da napadnu Ukrajinu.

Milijarder je tražio savjet šamana kako bi izliječio mamurluk, prema službenoj verziji događaja, ali njegova smrt dolazi nakon smrti drugih tajkuna za koje kritičari Putinova režima kažu da bi mogla biti ubojstva, piše Daily Mail.

Oligarh, koji je posjedovao unosnu brodarsku tvrtku, navodno je liječen otrovom žabe krastače, a otrov mu je stavljen u posjekotinu na koži.  Ubrzo nakon toga Subbotin je doživio srčani udar te je dobio tabletu za smirenje od biljke valerijane.

Sljedećeg jutra pronašli su ga mrtvog muški i ženski šamani Magua Flores (pravo ime Alexey Pindyurin) i Tina Cordoba (Kristina Teikhrib), prema lokalnim izvješćima pozivajući se na verziju događaja koju dijeli ruska policija.

Par navodno liječi klijente prizivajući duhove, žrtvujući životinje čija tijela kupaju u krvi pijetlova.

Dva kontroverzna šamana - odnosno tradicionalni iscjelitelji i proricatelji budućnosti - upleteni su u optužbe da su zlostavljali šminkericu i blogericu tijekom prošlogodišnjeg putovanja u Meksiko.

Državnim istražiteljima su rekli da je Subbotin prijatelj i zanijekali su da su ga podvrgavali šamanskim ritualima.

Subbotin, za kojeg REN TV navodi da je milijarder, bio je član uprave Lukoil Trading House LLC, a zatim je postao vlasnik New Transport Company (NTK) na obali Finskog zaljeva.

VIDEO Zelenski otkrio koji je uvjet za prekid rata: Izostavio jedan detalj koji je do sada bio ključan

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
01:56 10.05.2022.

Cudno. Kad su kao muhe padali oko Killary Clinton nikoga to nije zanimalo. Kad je Epstein samoubijen takodjer. Kak je sad odjednom to vazno?

Avatar Cantor
Cantor
05:55 10.05.2022.

Svatko tko ne misli da je sve to potpuna slučajnost je teoretičar zavjere, ravnozemljaš, antivaxer, klerofašista i smrde mu noge....

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:29 10.05.2022.

Da je angažirao našeg Luku buniku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije