Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČLAN UPRAVE Lukoila
Povratak na članak

Još jedna sumnjiva smrt ruskog milijardera: Šamani su mu mamurluk liječili otrovom žabe krastače

Oligarh, koji je posjedovao unosnu brodarsku tvrtku, navodno je liječen otrovom žabe krastače, a otrov mu je stavljen u posjekotinu na koži.  Ubrzo nakon toga Subbotin je doživio srčani udar te je dobio tabletu za smirenje od biljke valerijane

Komentari 4

Avatar Tombstone
Tombstone
01:56 10.05.2022.

Cudno. Kad su kao muhe padali oko Killary Clinton nikoga to nije zanimalo. Kad je Epstein samoubijen takodjer. Kak je sad odjednom to vazno?

VL
Avatar Cantor
Cantor
05:55 10.05.2022.

Svatko tko ne misli da je sve to potpuna slučajnost je teoretičar zavjere, ravnozemljaš, antivaxer, klerofašista i smrde mu noge....

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:29 10.05.2022.

Da je angažirao našeg Luku buniku...

VL
PR
prajdali100
07:00 10.05.2022.

Više nikada neće biti mamuran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.