Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u utrku za Pantovčak

Još jedan kandidat za predsjednika. U veljači je do Markovog trga došao s lijesom na leđima

Josip Juretić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
07.09.2019.
u 14:36

Kao najveći problem u Hrvatskoj Juretić ističe pravosuđe

Kandidaturu za predsjednika države danas je objavio Josip Juretić, javnosti poznat iz veljače ove godine kada se iz Buzina zaputio prema Trgu sv. Marka noseći lijes na leđima. Lijes kojeg je nosio bio je prekriven hrvatskom zastavom. Prema Josipovim riječima, cilj je bio pokazati da ova država više ne postoji, i da je lijes koji nosi simbol toga.

Juretić je ispred Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu u Petrovoj 3 objavio kandidaturi za predsjednika države. Tom prilikom dao je i krv.

Video: Josip Juretić objavio kandidaturu za predsjednika države

Kao najveći problem u Hrvatskoj ističe pravosuđe. Naime, on sam protiv Republike Hrvatske vodi 105 parnica. Juretić je nakon darivanja krvi poslao poruku svim hrvatskim političarima - "da prestanu sisati krv narodu, pokažu svoju humanitarnu stranu i daju krv", piše HRT.

Video: Josip Juretić nosi lijes

 

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
17:39 07.09.2019.

A da se konačno donese zakon da se uz kandidaturu mora priložiti i liječnička potvrda? Pa i za mjesne odbore, kamo li za predsjednika države. Ak želimo biti ozbiljna država.

Avatar zajutrak
zajutrak
17:43 07.09.2019.

Ovo je fakat postala lakrdija :)

Avatar rubinet
rubinet
15:09 07.09.2019.

" kandidat za predsjednika"..A gdje mu je 10 tisuća potpisa? Nije li Državno izborno povjerenstvo (DIP) podsjetilo koje uvjete mora ispuniti osoba da bi se i formalno mogla nazvati predsjedničkim kandidatom? Ovaj nije,a ni ostali, "kandidat za Predsjednika". Samo jeje mogući ili potencijalni kandidat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije