Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u utrku za Pantovčak
Povratak na članak

Još jedan kandidat za predsjednika. U veljači je do Markovog trga došao s lijesom na leđima

Kao najveći problem u Hrvatskoj Juretić ističe pravosuđe

Komentari 4

Avatar VinkoL
VinkoL
17:39 07.09.2019.

A da se konačno donese zakon da se uz kandidaturu mora priložiti i liječnička potvrda? Pa i za mjesne odbore, kamo li za predsjednika države. Ak želimo biti ozbiljna država.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
17:43 07.09.2019.

Ovo je fakat postala lakrdija :)

VL
Avatar rubinet
rubinet
15:09 07.09.2019.

" kandidat za predsjednika"..A gdje mu je 10 tisuća potpisa? Nije li Državno izborno povjerenstvo (DIP) podsjetilo koje uvjete mora ispuniti osoba da bi se i formalno mogla nazvati predsjedničkim kandidatom? Ovaj nije,a ni ostali, "kandidat za Predsjednika". Samo jeje mogući ili potencijalni kandidat.

VL
BA
barbaizamerike
15:03 07.09.2019.

Nesto ne stima sa ovim tipom nosi ljes na ledima i izjavio da Hrvatska ne postoji a sad bi se za nju kandidiro za predsjednika.Hitno ga poslati na lijecnicki pregled

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.