Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Još danas vruće pa dolazi promjena: U dijelu zemlje očekuju se kiša i pljuskovi

Foto: Grgo Jelavic/Neva Zganec/PIXSELL
1/4
22.08.2021.
u 11:54

U Dalmaciji će biti djelomice sunčano i uglavnom suho. Zapuhat će mjestimice umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar

U Hrvatskoj će danas biti pretežno sunčano, a u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu poslijepodne uz promjenjivu naoblaku, prognozirao je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ)

 

Vjetar će na kopnu biti slab do umjeren jugozapadni i jugoistočni, a duž obale ujutro burin, danju jugozapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak, potkraj dana u okretanju na južni vjetar i jugo.

Najviša dnevna temperatura bit će uglavnom od 30 do 35 Celzijevih stupnjeva, no od sutra, početkom novog tjedna, očekuje nas promjena vremena. 

U noći na ponedjeljak i prijepodne na sjevernom Jadranu i zapadnim krajevima unutrašnjosti očekuje se naoblačenje s kišom i pljuskovima, kojih će poslijepodne biti i na istoku. Ponegdje pljuskovi mogu biti i jače izraženi.

U Dalmaciji će biti djelomice sunčano i uglavnom suho. Zapuhat će mjestimice umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana zapuhat će umjerena i jaka bura, a na južnom dijelu zapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će od 13 do 18, na moru između 20 i 25 stupnjeva. Najviša dnevna od 23 u zapadnim krajevima unutrašnjosti do 29 u istočnim, a na Jadranu od 27 do 32 Celzijevih stupnjeva.

VIDEO Talijan istetovirao covid potvrdu: 'To je originalno'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije